Spring naar inhoud

iSerie 1.0

spaar ze allemaal

Innovatie en creatie, dáár draait het om bij iWink én in de rest van onze omgeving. Dagelijks worden wij verrast door bijzondere persoonlijke acties en verrassende gebeurtenissen. Speciaal voor deze gelegenheden heeft kunstenaar Menno Schreuder 12 unieke illustraties gemaakt: de iSerie. Ontdek waar deze exclusieve illustraties voor staan en verzamel ze allemaal.

Welkom

Een nieuwe klant! U gaat meer doen met internet. Wat wilt u nog meer? Juist ja. Het maximale uit uw internetstrategie halen. Wees welkom!

Succes

U start een onderneming, opent een locatie of viert een lustrum? Gefeliciteerd! 'Succes' is de eerste basis voor veel ondernemersplezier.

Ikke

Het is zo ver! De komst van een klein wonder, een nieuwe persoonlijkheid en een potentiële internetgebruiker. Wij wensen de kleine een gezonde, gelukkige en inspirerende toekomst.

Uitblinker

Schitterend! Wat een prestatie! U bent de bezitter van een 'Uitblinker'. Een erkenning voor het feit dat u (zakelijk) Noord-Nederland op de kaart zet. Ga zo door!

Link

Geen gevaarlijke zaak maar juist een waardevolle connectie. Get linked en keep in touch.

MDMI

‘MDMI’ (meer doen met internet) is onze waardering voor het feit dat wij uw meedenkende internetpartner mogen zijn.

Bedankt

Een internetheld die ons verlaat. Uit het oog, uit het hart? In ieder geval wel vereeuwigd met het iSerie-item: bedankt. Wij prijzen je voor je inzet!

Samsam

Krachten bundelen: een belangrijke basis voor iWink en haar partners. Samsam is hét bewijs van deze effectieve en prettige samenwerking.

iHero

Een iHero in the pocket? Jij bent een echte internetheld. Je hebt je meer dan 2500 uur ingezet voor onze klanten. Dat getuigt van een grote passie voor internet en haar gebruikers.

Internetheld

Werk je bij iWink, dan ben jij niet alleen een internetheld, je bezit er ook nog eens een! Een ‘internetheld’ bewijst dat jij een gedreven persoonlijkheid bent. Een persoon met een eigen kijk op de wereld. Een persoon die komt met oplossingen. Voor klanten en voor iWink. Dat maakt jou één van onze internethelden.

Jobhop

Een contactpersoon die gaat jobhoppen? Of dat gevierd moet worden is een vraag, maar dat deze persoon het iSerie-item jobhop ontvangt is een weet.

Groots

Groots: de onderscheiding voor personen die zich inzetten voor de maatschappij. Heeft u dit iSerie-item mogen ontvangen? Groot gelijk, want wij stellen dat iedere uitzonderlijke prestatie voor de maatschappij niet onopgemerkt mag blijven.