Spring naar inhoud

Accountmanager Zorg gezocht

Vacature voor 32 - 40 uren per week | per direct

Deze vacature is gesloten voor sollicitaties

Op dit moment worden binnengekomen sollicitaties verwerkt. Deze vacature blijft hier staan tot de functie is vervuld zodat kandidaten zich kunnen voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Mochten we geen geschikte kandidaat vinden, dan laten we dat weten via onze job alert.

Wij zijn iWink

Binnen iWink werken we met drie verschillende branches, waarvan de Zorg een hele belangrijke is. Ons klantenbestand in de zorg varieert van ziekenhuizen tot grote zorgorganisaties in bijvoorbeeld de GGZ. Goede digitale communicatie binnen de zorgwereld is essentieel en een uitdaging welke het speciale “zorg scrumteam” iedere dag aangaat. Als Accountmanager Zorg ben jij een belangrijk onderdeel van dit scrumteam. Jouw team bestaat uit een consultant, een projectmanager, front-end developers en back-end developers. Verder bestaat iWink uit een team van ongeveer 40 leuke en gezellige collega’s die gezamenlijk een inspirerende werkomgeving creëren. We zijn ambitieus en streven met z’n allen naar de beste kwaliteit. Je mag best even gluren op onze Insta.

Zonder blije medewerkers geen blije klanten

Martijn van den Berg Manager Customer Happiness - iWink

Wat ga je doen?

Jij richt je op de langetermijnrelatie met onze klanten. Dit doe je onder andere door afspraken op locatie, maar je bent daarnaast ook het eerste aanspreekpunt voor de klant. Op deze manier ben jij op de hoogte van wat er bij de klant speelt en is de klant dankzij jouw kennis goed geïnformeerd over ontwikkelingen binnen het digitale vakgebied (denk hierbij aan veranderende wetgeving). Jij zorgt ervoor dat de klant ons als partner voor digitale communicatie blijft zien.

Voor inhoudelijke vragen van klanten, zoals analyses, kan je altijd terecht bij de consultant in je team. Zelf ben je op de hoogte van de technische wensen van de klant, weet wat er mogelijk is en vertaalt dit direct naar een implementatievoorstel. Bij akkoord draag je het project over aan de projectmanager, zodat jij andere klanten blij kunt maken. Dankzij dagelijkse overleggen binnen het scrumteam blijf je actief op de hoogte van de status van de door jouw aangedragen projecten. Binnen het scrumteam behartig jij de belangen van de klant. Dankzij deze actieve rol zorg jij ervoor dat de organisaties op digitaal vlak optimaal presteren.

Moet je offertes maken? Ja, dat is een belangrijk onderdeel van deze functie. Voordat je de vacature weg klikt: onze klanten kiezen ons omdat we een vertrouwde partij zijn en dat weten we. Wij geloven niet in salestargets voor korte termijn want dat schaadt de langetermijnrelatie met onze klanten. Dat conflicteert ook met het vertrouwen dat klanten in ons plaatsen. iWink is altijd het bureau geweest met de bedrijfskundige insteek. Dat zetten we in voor onze producten en we maken producten die waarde moeten opleveren voor onze klanten. Wij zoeken mensen, diensten en producten die onze klant helpen een probleem op te lossen. Als jij een offerte maakt voor een intranet, jaarverslag of website dan doe je dat omdat je weet dat je klant daarmee voorwaarts gaat. Meer dan 95% van de offertes is voor bestaande klanten van je team. Je offertes zorgen dus ook voor de werkvoorraad van je team.

Wie ben je?

 • Je weet hoe een zorgorganisatie werkt. Je bent bekend met de termen die daar gebruikt worden en je weet wat belangrijk is in de zorg.
 • Klanten en collega's kunnen op je bouwen. Je bent eerlijk en communiceert goed.
 • Je maakt jezelf eigenaar van problemen en successen bij de klant. Je vertegenwoordigt onze klanten binnen iWink. 
 • Je vindt online techniek interessant en weet er al wat van.
 • Marketing- en communicatieprocessen zijn je niet onbekend. Je zal namelijk veel samenwerken met de marketing/communicatieprofessionals bij onze klanten.
 • Je bent communicatief vaardig en sociaal. Je hebt de Nederlandse taal goed onder de knie.
 • Je hebt HBO-denkniveau of hoger.
 • Je hebt een rijbewijs nodig voor dit monster.

Heb je vragen over deze functie?

Bel met Martijn

Martijn van den Berg

Manager customer happiness

050 210 1202 m.vd.berg@iwink.nl

Wat bieden wij je?

 • Garantie dat je veel leert. Je collega's zijn gedreven, kritisch en kundig. Alle iWinkers hebben HBO-denkniveau of hoger. Je mag ze alles vragen en ze helpen je graag en vriendelijk.
 • Een marktconform salaris.
 • Veel ruimte voor ontwikkeling. Je krijgt een scholingsbudget en trainingen. Verder heb je ongeveer elke maand een werkoverleg met je leidinggevende die je helpt bij je ontwikkeling en krijg je van je scrumteam elke twee weken feedback in de retrospective.
 • Een uitstekende werkplek. Een inspirerend open kantoor en een eigen lunchruimte met verzorgde lunch, een Macbook Pro of vergelijkbaar als je liever op Linux werkt, eigen keuze voor randapparatuur en als je dat wilt een zit/sta-bureau.
 • Wij zorgen voor teamuitjes en elke vrijdagmiddag staat het bier koud voor de vrijdagmiddagborrel.
 • Tafeltennis, tafelvoetbal, FIFA op de PS4 of darts.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding (ook op de fiets!).
 • Uur-voor-uur-regeling (overuren kun je 1-op-1 weer opnemen of laten uitbetalen).
 • Deelname aan sportcompetities (hardlopen, basketbal, futsal, frisbee, volleybal, etc.).