Spring naar inhoud

Waarom stagelopen bij iWink een toffe ervaring is

Een stage geeft je de kans om theoretische kennis in de praktijk te brengen, het bedrijfsleven te ontdekken en je eigen identiteit te ontwikkelen. Vanwege deze belangrijke aspecten is het vaak een verplicht onderdeel van je studie en alles wat moet is niet leuk, toch? Niet persé! Bij iWink zorgen wij, samen met jou dat je stage een onvergetelijke en nuttige start wordt van jouw werkende leven!

De stageopdracht

Tijdens een (meeloop)stage voer je taken uit binnen het bedrijf, maar moet je aan het einde van de periode vaak ook een stageopdracht inleveren. Deze opdracht vergt een groot aantal uren van je tijd, dus we vinden het belangrijk dat je hier met plezier aan werkt. Bij iWink belanden stageopdrachten niet op een stoffige plank onderin de kast. Een stageopdracht ontstaat vanuit jouw interesses binnen een specifiek vakgebied en een bestaande behoefte binnen het bedrijf.

Iedereen wil mij helpen/ondersteunen om een tof product af te leveren waar iWink ook veel aan heeft

Pim Scholten stagiair webdesign

Eigen invulling tijdens werkuren

Naast een stageopdracht en het uitvoeren van dagelijkse taken, krijg je ruimte voor je eigen creativiteit. Sjors Polman, stagiair front-end development is bijvoorbeeld naast de dagelijkse taken bezig met het programmeren van een navigatiedashboard voor in de auto. Waarom daar ruimte voor is? Als je iets leuk vindt, dan ben je gemotiveerd om er een succes van te maken en leer je snel en makkelijk. Jouw leerproces staat voorop.

Navigatiedashboard van Sjors Polman

Werksfeer

Natuurlijk heb je dagelijks contact met je stagebegeleider en kan je daar altijd terecht met vragen. Bij iWink werken we in een open kantoorruimte. Dit betekent dat je met iedereen binnen het bedrijf in aanraking komt. Voor werk-gerelateerde vragen kan je bij iedere expertise terecht, maar we horen ook graag de spannende gebeurtenissen van het weekend bij het koffieapparaat!

Daarnaast is flexibiliteit erg belangrijk. Bij iWink geloven wij in zogenaamde ochtend- en avondmensen. Wil je vroeg beginnen of juist wat later je bed uit? Dat is geen probleem! Natuurlijk moet je wel de afgesproken uren maken en tijdens geplande overleggen aanwezig zijn. Wij hebben geleerd dat eigen verantwoordelijkheid over uren het meest effectief werkt en geven daarom met vertrouwen veel vrijheid.

Gezelligheid

Bij hard werken hoort ook gezelligheid. Op vrijdag gaat de muziek aan en 's middags om 16.00 uur hoef je niet verbaasd te kijken als iemand begint met bier uitdelen. Daarnaast organiseren we feestjes rondom kerst, pasen en tijdens andere dagen die het vieren van een feestje waard zijn! 

Vrijdagmiddagborrel

Daarnaast staat iedere dag tijdens de lunch een lopend buffet voor je klaar in de kantine. Je hoeft dus geen broodjes van huis mee te nemen en je kunt gezellig met verschillende collega’s tafelen. We hebben geen vaste tafelschikking, dus je schuift met je tosti en bak salade gewoon aan waar plek is.

Ben je het even zat om naar een scherm te kijken? Dan kan je naar de kantine voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of Fifa.

Stagelopen bij iWink

Kortom, bij iWink vinden we het belangrijk dat stagiairs zich onderdeel voelen van het team en met een leuke, leerzame ervaring de weg kunnen vervolgen. Ben je geïnteresseerd in stagelopen bij iWink? Bekijk dan onze vacatures, of stuur een open sollicitatie naar Erna Fidder! 

lunch wordt geregeld