Spring naar inhoud

Woningcorporaties

Slimme communicatieoplossingen voor

Heldere digitale communicatie voor woningcorporaties afgestemd op de wensen van bestaande en nieuwe huurders, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders.

  • Full-service dienstverlener voor woningcorporaties

  • Uitgerust met een support-afdeling die direct voor u klaarstaat

Slim digitaal communiceren

Om communicatie van woningcorporaties gemakkelijker, efficiënter en doeltreffender te maken hebben we een breed pakket aan slimme digitale oplossingen ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring met corporaties hebben we veel kennis van de branche en weten we wat u als Marcom-professional nodig hebt. Zo presenteert u bijvoorbeeld snel het werkgebied van uw corporatie op de website of het jaarverslag. En waar gewenst zorgen we voor integratie met bestaande systemen, bijvoorbeeld door het koppelen met een klantportaal of woonverdeelsysteem.

Trends & ontwikkelingen

We leren met elkaar en van elkaar. Dat doen we door het bijwonen van congressen of door het organiseren seminars. We delen opgedane ervaringen in blogs. We vinden niet voor elke opdrachtgever het wiel opnieuw uit, maar implementeren slimme verbeteringen direct in onze pakketten zodat iedereen profiteert.

iWink ontzorgt

We gaan met u in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. We bieden uitstekende support en verzorgen de upgrades voor het platform, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over onze servicebundels. Wij verzorgen de technische realisatie en kunnen de realisatie content voor u uit handen nemen.

onze klanten

Wij werken onder andere samen met

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo.

Cases

Recente projecten

Meer cases

We helpen je corporatie alle doelgroepen te bereiken door digitale communicatie makkelijker en efficiënter te maken.

Niels ten Have Internetconsultant woningcorporaties

Meer weten?

Neem contact op met Niels

Niels ten Have

Internetconsultant Woningcorporaties & Infrastructuur

050 210 1200 niels@iwink.nl