Spring naar inhoud

Zorg en welzijn

specialist

Specialist in digitale communicatie voor zorgorganisaties

  • Kennis van de markt

  • Onze support-afdeling staat altijd voor je klaar

  • Jarenlange ervaring bij cure & care instellingen

Wij begrijpen de zorg

Bij iWink begrijpen we de zorgsector. We weten wat er speelt, dankzij onze mensen met een achtergrond ín en affiniteit mét de zorg. We hebben uitstekend track-record met zowel websites, intranetten, narrowcasting, brochures en andere vormen van (digitale) communicatie. We zijn daarmee uw ervaren specialist voor de zorgsector, altijd op basis van actuele behoeften bij de diverse doelgroepen.

Trends & ontwikkelingen

Bij iWink organiseren we regelmatig zorgseminars, waarin we de actuele trends en ontwikkelingen behandelen. Daarvoor gebruiken we partnerships met relevante marktpartijen, zoals het ZorgpleinNoord. Bovendien bezoeken we regelmatig congressen en seminars, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We zijn op die manier zowel uw ervaren als betrokken specialist, met uitstekende kennis van de zorgsector.

iWink ontzorgt

We gaan met u in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. We bieden uitstekende support en verzorgen de upgrades voor het platform, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over onze servicebundels. Wij verzorgen de technische realisatie en kunnen de realisatie content voor u uit handen nemen.

onze klanten

Wij werken onder andere samen met

Continu bijsturen van uw strategische route is essentieel om relevant te blijven in het steeds veranderende zorglandschap. Een betrouwbare partner helpt daarbij.

Gerard Top Zorgconsultant iWink

Cases

Recente projecten

Meer cases

Meer weten?

Neem contact op met Gerard

Gerard Top

Internetconsultant Zorg & Welzijn

050 210 12 03 g.top@iwink.nl

Meer weten?

Neem contact op met marlies

Marlies van Gelder

Internetconsultant Zorg & Welzijn

050 210 12 00 m.v.gelder@iwink.nl