Spring naar inhoud

Full service internetbureau

Over ons

Met meer dan 45 internethelden werken wij dagelijks vanuit onze kantoren in Groningen en Utrecht aan de digitale communicatiemiddelen van onze zorg-, woningcorporatie, corporate B2B en infrastructuurklanten

iWink - smart digital communication

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat je voor strategie, realisatie, beheer, onderhoud en optimalisatie van digitale communicatiemiddelen bij ons terecht kunt.

We werken op basis van Kirra-pakketten. Deze basis geeft onze klanten een vliegende start waarbij je eigen scrum-team het product op maat maakt. Alle voortgang kun je in ons extranet volgen. 

Onze support-afdeling en je eigen sector specifieke klant-team staan na oplevering van het project altijd voor je klaar voor de doorontwikkeling van je online strategie en digitale middelen. 

Binnen iWink hebben we ons gespecialiseerd in digitale communicatie binnen de branches: Corporate B2B, Zorg, Woningcorporaties, Infrastructuur en Opleiders & Onderwijs. Deze specifieke kennis van digitale communicatie binnen je branche delen we graag met je. 

We hechten grote waarde aan de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van de gegevens van onze klanten en onszelf en zijn daarom ISO27001 gecertificeerd.  

Betrokken en adequaat zijn twee kreten die mij gelijk te binnen schieten over de samenwerking met iWink. Ze denken in mogelijkheden en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing.

Judith Veltingh Senior Communicatieadviseur Nij Smellinghe

onze klanten

400+ klanten

We doen het voor onze klanten. We maken de beste websites, we leveren de beste service en doen dat met veel plezier. 

Bekijk onze cases

Geinteresseerd?

Neem gerust contact op!

Jurriaan Wentink

Commercieel directeur

050 210 1200 j.wentink@iwink.nl