Spring naar inhoud

Onze nieuwe consultant Hanna stelt zich voor

Nieuws

Leestijd
3 min lezen
Datum
Auteur
Hanna de Jong
Functie
Internetconsultant

Wie is Hanna?

Mijn naam is Hanna de Jong en ik werk sinds een paar maanden als internetconsultant bij iWink. Na mijn master Marketing & Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik aan het werk gegaan als Marketeer bij Target Holding. Daar hield ik mij vooral bezig met de online strategie, de identiteit van het bedrijf en uitvoering van de marketing.

Waarom ben je gaan werken bij iWink?

Bij Target Holding heb ik mezelf goed ontwikkeld op het gebied van marketing en de online strategie.  Ik krijg energie van de samenwerking met een klant en dat heb ik voornamelijk daar ontdekt. Ondanks de geweldige tijd daar vond ik het na een jaar tijd voor een nieuwe uitdaging, dit was pas de eerste stap in mijn carrière. Ik zag de vacature bij iWink en twijfelde geen moment om te solliciteren.

Waarom denk jij dat je gekozen bent uit al die sollicitanten?

Dit is natuurlijk altijd een lastige vraag om te beantwoorden, maar ik denk voornamelijk dat ik gekozen ben door mijn spontaniteit en liefde voor het vak. Daarnaast was er bij het eerste gesprek meteen een klik en voelde het prettig.

Als ik over mijn vak praat, ben ik helemaal in mijn element.

Ik zou mezelf (en anderen bevestigen dat) omschrijven als energiek, nuchter en spontaan.

Hoe is jouw eerste periode bevallen?

De eerste periode is heel goed bevallen, ik ben warm ontvangen en voelde me meteen thuis. iWink is een bedrijf dat veel waarde hecht aan de faciliteiten voor de medewerkers, dat zorgt ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken over randzaken, maar gewoon fijn kunt werken. Sinds begin juni heb ik ook mijn eigen klanten en echt verantwoordelijkheid. Inmiddels geef ik advies over de online strategie, erg leuk om te doen!

Hoe ziet jouw afdeling eruit? En wat zijn precies jouw werkzaamheden?

Ik werk op de afdeling met nog drie andere consultants. Ieder heeft zijn of haar eigen branche. Ik ben verantwoordelijk voor de branche ‘corporate’. De relatie met de klant staat bovenaan mijn takenlijst en daar ben ik dus ook voornamelijk mee bezig.

Je kunt hierbij denken aan: het onderhouden van de relaties, kijken naar verbeteringen voor de website, het initiëren van een intranet of nieuwsbrief, een plan maken omtrent de online strategie.

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen binnen iWink?

Ik zou op den duur graag nog meer willen doen met marketing in combinatie met gebruiksvriendelijkheid. Ik ben creatief en hier wil ik ooit nog iets mee doen.

Als jij jezelf zou omschrijven, met welke woorden zou dat dan zijn?

Goede vraag, ik zou mezelf (en anderen bevestigen dat) omschrijven als energiek, nuchter en spontaan.