Spring naar inhoud

Onze nieuwe consultant Marlies geeft antwoord op de populaire vraag "En, wat doe jij?"

Nieuws

Leestijd
3 min lezen
Datum

Mijn antwoord bestaat, tijdens verjaardagspartijen meestal uit een relaas vol vakkundige termen die uitleg geven over mijn relatief nieuwe, uitdagende en tikkeltje abstracte werkende leven. Waarom doe ik dat eigenlijk? Alles wat je naast werken doet is minstens zo interessant en zegt veel over iemand als persoon. Met dit artikel ga ik de gewoonte doorbreken en in brede zin antwoord geven op: Marlies is ...

Auteur
Marlies van Gelder
Functie
Internetconsultant Zorg & Welzijn

Groot Canada fan

Voor alle mensen die niet naar Canada zijn geweest en dit wel op een bucket-lijstje hebben staan heb ik maar één advies. Ga niet, je wilt niet meer naar huis. In 2016 wilde ik meer van de wereld zien en ben ik voor zes maanden naar Canada vertrokken. Dit was een onvergetelijke ervaring en heeft mij naast prachtige uitzichten ook goede inzichten en vaardigheden gegeven. Sinds 2016 ben ik ieder jaar voor een aantal weken teruggegaan. Het is mijn “home, away from home” en natuurlijk raad ik het iedereen aan. 

Trotse eigenaar van een paard

Als klein meisje was ik niet weg te slaan bij de manege, net zoals bijna alle andere kleine meisjes in mijn klas. Bij iedereen waaide het paardenvirus over tijdens de puberteit, behalve bij mij.
In 2016 was ik eindelijk in staat om een eigen paard te kopen en te onderhouden. Ondanks dat ik vanwege mijn paard het gezegde: "Mensen met paarden hebben de hemel op aarde, maar als ze sterven valt er niks te erven" kan beamen is het de zorg dubbel en dwars waard.  

Dol op volleybal

Met mijn lengte zouden sporten zoals zwemmen en schaken veel logischer zijn dan volleybal. Ondanks dat, is mijn positie buitenaanvaller. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een bal geblokt, maar tot op heden denk ik niet dat mijn teamgenoten dat door hebben. Een volleybalwedstrijd is een mentale uitdaging. Focus bij de opslag, 100% inzet tijdens een aanval en een snoekduik naar ballen die de grond dreigen te raken. En je dan afvragen waarom je na al die jaren nog steeds ALTIJD spierpijn hebt. 

Gek op gezelligheid

Waarschijnlijk een open deur, want wie houdt niet van gezelligheid? Ik heb een groot sociaal netwerk en heb moeite met stil zitten. Als ik een avond niks te doen heb, wat af en toe best lekker is, bel ik een vriendin.
Dit is een leerpuntje. Je kunt namelijk prima voor jezelf koken en alleen televisie kijken, maar ik vind dat gewoon saai. 

De verantwoordelijkheden in combinatie met de prettige werksfeer maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!

Internetconsultant bij iWink

Sinds november 2018 ben ik Internetconsultant bij iWink voor de Zorg & Welzijn branche. Deze functie is voor mij een mooie samenkomst van expertise, kennis en ervaring. Zelf heb ik 6,5 jaar in de zorg gewerkt als voedingsassistente/zorgassistente bij Interzorg. De affiniteit met de zorgsector is altijd gebleven, maar vanwege mijn studie communicatie- en informatiewetenschappen ben ik na het afstuderen de digitale wereld ingerold.

Het werk is uitdagend en vanwege de digitale omgeving, welke razendsnel verandert, leer je elke dag. Als consultant ben je het eerste aanspreekpunt van klanten, vertaal je wensen naar concrete projecten en vervul je een proactieve rol in de doorontwikkeling van digitale oplossingen. De verantwoordelijkheden in combinatie met de prettige werksfeer maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!