Spring naar inhoud

Vijf weetjes over onze Office manager Daniëlle

Nieuws

Leestijd
4 min lezen
Datum
Auteur
Daniëlle de Jong
Functie
Office manager

Wie is Daniëlle de Jong?

Ik ben een echte generalist, ik vind heel veel verschillende dingen leuk. Toch staat één ding vaak centraal, en dat is anderen een fijn gevoel geven. Dit kan zijn een unieke belevenis, of gewoon een zorgeloze werkdag.

Het is dan ook niet gek dat mijn eerste (bij)baantjes in de dienstverlenende sector waren. Ik heb gewerkt in de horeca, stage gelopen als event manager en meerdere zomer-seizoenen als reisleidster gewerkt.

Inmiddels heb ik afgelopen jaar mijn studie Vrijetijdsmanagement met een specialisatie in event management afgerond. Als generalist is het goed zoeken naar een baan die bij je past, want er zijn veel dingen die interessant zijn. Daarom heb ik de focus gelegd op de organisatie: ik ging op zoek naar een plek met een fijne cultuur en waardes die bij mijn persoonlijkheid passen. En dat is iWink geworden!

Ik hoop dat ik mijzelf onmisbaar kan maken bij iWink door iemand te zijn die alles overziet, goed kijkt en luistert en snel reageert op ontwikkelingen.

Wat sprak je aan om bij iWink aan de slag te gaan?

 1. Een vernieuwend en kritisch bedrijf
  Ik voel me prettig in een omgeving die zich blijft ontwikkelen en openstaat voor feedback en verandering. Hierdoor heb ik namelijk het idee dat ik als persoon ook meegroei, en creativiteit en inventiviteit wordt gestimuleerd.
 2. Een prettige werksfeer
  Iets wat moeilijk is om in woorden uit te leggen, maar vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en gewaardeerd bij iWink. Niet alleen door de directie, maar ook door de collega’s!
 3. Een nieuwe, nog te ontwikkelen functie
  De functie office manager is binnen iWink nog nieuw, wat betekent dat mijn takenpakket nog niet volledig vast staat. Dit biedt mij de kans om mijn kwaliteiten zoveel mogelijk te benutten en ontwikkelen.

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt gedaan bij iWink?

Ik ben momenteel 1 maand werkzaam binnen iWink. Op mijn allereerste werkdag werd ik gelijk meegenomen in een overleg over de voorbereidingen van de zorg seminar genaamd ‘’Maar, hoe dan?’’. Deze voorbereidingen waren afgelopen zomer al begonnen, maar ik mocht direct meehelpen en -denken over de operationele aspecten van de seminar, superleuk!

De seminar vond vorige week plaats en was een succes. Gaaf om direct al een beetje mijn ervaring als event manager te kunnen toe passen binnen deze functie. 

Daarnaast was het een mooie gelegenheid om collega's die ook aan dit project werkten snel beter te leren kennen. 

Wat is de belangrijkste les die je ooit hebt geleerd?

Dat is eigenlijk een motto, namelijk: ‘’assumption is the mother of all mistakes’’.

Ik denk dat het niet uitmaakt in welke branche je werkt of in welke functie: maar communicatie loopt vaak mis door aannames. Het is logisch dat je aannames gebruikt, dit helpt je de wereld sneller te begrijpen. Maar vaak kloppen deze aannames niet, waardoor miscommunicatie ontstaat. Deze miscommunicatie uit zich vaak in de volgende uitspraken:

 • ‘’Maar ik dacht dat…’’
 • ‘’Jij zou dat toch…’’
 • ‘’Ik ging er vanuit dat … had gedaan’’
 • ‘’Maar we wilden toch…’’

Mijn les hieruit is dat ik niet zomaar iets aanneem, maar zelf dingen check en dubbel check.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Een nieuwe aflevering van Grey's Anatomy, deze serie is echt mijn guilty pleasure...

Inmiddels al 14 seizoenen met zo'n 300 afleveringen stuk voor stuk gezien. Ik zou geen moment kunnen missen van deze drama-serie over de chirurgie afdeling van Grey Sloan Memorial Hospital.

Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en gewaardeerd bij iWink. Niet alleen door de directie, maar ook door de collega’s!