Spring naar inhoud

Veilig, gebruiksvriendelijk en direct aan de slag

Kirra

Voor de technische realisatie van je websites, webapplicaties en intranetten gebruiken wij Kirra. Kirra is het webplatform voor het beheer van al je digitale communicatiemiddelen.

Kirra

Het Content Management Systeem (CMS) Kirra is een gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk systeem. Het systeem voldoet aan de internetstandaarden zoals de Webrichtlijnen van de overheid en de XHTML richtlijnen van W3C. Er draaien honderden professionele websites, webapplicaties en/of intranetten van diverse bedrijven en overheidsinstanties op Kirra. Het platform is voortgekomen uit jarenlange softwareontwikkeling door iWink.

Modules

De basis van Kirra is eenvoudig in gebruik en biedt de standaardfunctionaliteiten die je kunt verwachten. Je kunt de functionaliteit uitbreiden met geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige modules. Ook kan Kirra met maatwerkmodules worden uitgebreid. Regelmatig worden nieuwe releases doorgevoerd, met nieuwe functionaliteiten binnen de beschikbare modules. Meer informatie over de modules van Kirra.

Kirra is:

  • een veilig en gebruiksvriendelijk CMS

  • eenvoudig te koppelen en ontsluiten van informatie

  • voldoet aan de webrichtlijnen van de overheid

  • voldoet aan de webstandaarden van het W3C

Koppelingen

Kirra is erg geschikt voor het koppelen van informatie uit een back-office systeem en het ontsluiten van informatie van en naar bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en/of mobiele apps. Ook kan informatie vanuit externe kanalen (bijv. een newsfeeds van een specifieke website) gemakkelijk via Kirra worden getoond op de eigen website. 

Alles beheren vanuit één systeem

Met Kirra kies je voor het gebruiksgemak van één systeem voor het content management van diverse kanalen. Niet alleen wordt de content vanuit hetzelfde systeem beheerd. Ook kunnen de verschillende kanalen gemakkelijk gebruik maken van dezelfde content. Zo kies je er zelf voor of je je nieuwsbericht alleen op de website publiceert of dat het bericht ook direct (middels één klik op de knop) wordt weergegeven op intranet, recruitmentwebsite, nieuwsbrief, Twitter, Facebook, de bedrijfsapp en op het narrowcasting-systeem. 

Meer informatie?

Demo|Offerte|Presentatie|Afspraak

Neem contact op

Jurriaan Wentink

Commercieel directeur

050 210 1200 j.wentink@iwink.nl