Hosting

Zodra uw website, webapplicatie of intranet technisch gerealiseerd is, is de vraag: hoe zorgen we dat deze altijd "in de lucht" blijft? Onze full service internetdienstverlening biedt u een hostingoplossing op maat.

Hosting op maat

Wij vinden kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Om die reden hebben we de hosting van onze klanten in eigen beheer. Hierdoor bepalen we zelf hoe onze systemen werken en hebben we nooit te maken met beperkingen van externe leveranciers. Dit zorgt ervoor dat wij de maximale prestaties van een server kunnen benutten om zo het beste resultaat te leveren aan onze klanten en hun eindgebruikers.

Hostingpakket

Wij voorzien u in platformhosting of een virtuele eigen server (VPS). Als full-service internetbureau kunt u ook bij ons terecht voor domeinnaamregistratie, Service Level Agreements (SLA) en SSL-certificaten. Onze specialisten regelen het gehele traject zodat u hier geen omkijken naar heeft. U kunt met elke hostingvraag bij ons terecht.

Buitengewone hosting

We leggen de lat hoog voor onze hosting en u mag van ons meer verwachten dan van een massale webhoster. Zoals met al onze diensten ligt het serviceniveau hoger dan elders. Maar daarnaast hebben wij ook een duidelijke focus op zowel bereikbaarheid als veiligheid.

Ons eigen vaste hostingteam speelt hierin een cruciale rol. U kunt zoals altijd ons supportteam bellen. Die staan in nauw contact met ons hostingteam.

Een testomgeving, natuurlijk kosteloos

Elk hostingpakket bevat een gratis testlocatie, want alleen op die manier is te garanderen dat een wijziging werkt voordat bezoekers het zien.

We forceren u natuurlijk niet om het te gebruiken (want, testen kost tijd) maar het is fijn om te weten dat u er altijd gebruik van kunt maken. 

Gegarandeerd veilig

Er is bij iWink geen hogere prioriteit dan de veiligheid van onze diensten. Ons hostingteam houdt het veiligheidsnieuws nauwlettend in de gaten en neemt direct maatregelen als dat nodig is.

Daarnaast worden onze systemen doorlopend geautomatiseerd getest op veiligheidslekken en controleren zogenaamde "white hat hackers" handmatig onze veiligheid (met of zonder ons medeweten). 

Elke week installeren we de meest recente veiligheidsupdates op onze servers tijdens ons vaste onderhoudsvenster. Kritieke updates worden uiteraard zo snel mogelijk geinstalleerd, waar nodig.

Verder gebruiken we de beste, geografisch gescheiden en ISO-gecertificeerde datacenters om ook de fysieke veiligheid van onze webservers en uw gegevens te kunnen garanderen. 

Lees meer over veiligheid bij iWink

Altijd online

We houden onze servers continu in de gaten en waken proactief voor problemen, zodat ze opgelost kunnen worden voordat u of uw bezoekers er last van hebben. Loopt een harde schijf van een server vol, of heeft een server het gewoon te druk? Dan weten we dat ruim van tevoren zodat we daar tijdig op kunnen handelen. Alles wat er in de gaten gehouden kan worden, wordt geautomatiseerd en non-stop in de gaten gehouden. Zodra er iets anders is dan normaal, dan springt ons hostingteam er bovenop.

Hetzelfde team bemant onze storingsdienst, zodat we in geval van storing buiten kantooruren snel en capabel kunnen handelen.

Paraat als het misgaat

Wordt uw website aangevallen met bijvoorbeeld een (D)DoS? Dan grijpen onze systemen automatisch in zonder menselijke tussenkomst. Op die manier proberen we te voorkomen dat een (D)DoS-aanval zorgt voor onbereikbaarheid. Uiteraard wordt het hostingteam ook op de hoogte gebracht, zodat die kunnen kijken of alle systemen zich goed herstellen.

Zoals u van ons mag verwachten is onze back-up altijd in orde. Wij zorgen elke nacht voor een back-up van uw applicatie. Zo kunt u altijd terug naar de situatie van gisteren, wat er ook gebeurt (ook als u zelf onverhoopt een foutje maakt).

Wilt u extra veiligheid bij grote calamiteiten? Kies dan voor onze fall-back. Op die manier kunnen we uw website snel naar een ander datacentrum verplaatsen waar een kloon van onze servers en uw webapplicatie draait.

Lees meer over fall-back

Content Veiligheid