Kennismaken & advies

Wij zijn een full service internetbureau dat zich kenmerkt door haar persoonlijke aanpak. Daarom starten wij elke (eventuele) samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Wij zijn een full service internetdienstverlener. U kunt al uw internetzaken bij ons onderbrengen, van realisatie tot optimalisatie. Wij zijn graag uw meedenkende internetpartner in het bepalen van uw internetstrategie. Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking en leer ons, ons werkproces en de iWinkers beter kennen.

Advies

Bevalt de eerste kennismaking? Dan gaan we graag verder met u in gesprek. Want, waar wij veel weten over internet, weet u veel over uw organisatie en de wensen en behoeften van uw doelgroep. Informatie die belangrijk is om een goede website, webapplicatie of intranet te bouwen. Vervolgens geven wij u een advies en een passende offerte. 

Elke keer is het weer mooi om een nieuw bedrijf binnen te komen, te kijken hoe dat bedrijf in hun markt opereert en hoe we met iWink van toegevoegde waarde kunnen zijn. Het is dan altijd goed om elkaar even te zien, zodat je weet of er ook een klik is.

iWink on the spot

Als full service internetbureau hebben wij veel kennis in huis over internet. Wij delen die kennis graag tijdens presentaties, gastcolleges en/of een bedrijfsbezoek. Die open instelling is tenslotte kenmerkend voor de internetbranche.

Nodig ons daarom uit voor het verzorgen van presentaties, gastcolleges en bedrijfsbezoeken. 

Jurriaan Wentink

Strategie Strategisch kader