iWink Classic 2018

100km wielrennen op 30 juni 2018

"Samen uit, samen thuis" luidt het credo van ons jaarlijkse rondje wielrennen. Dit jaar openen we de poort voor meer dan alleen iWinkers en mogen ook partners en relaties mee.

Zo'n evenement hebben we nog niet eerder georganiseerd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen stellen we bij waar nodig. Mogelijk meerdere parcoursen of meerdere groepen; we moeten het nog even zien in dit stadium. Een ding is zeker, jij gaat diep in de beugels op 30 juni! Zorg dat je erbij bent, want er zijn maar 30 plekken beschikbaar.


30 plekken maar?

Dat klopt, naast (oud-)iWinkers dan. Zo verwachten we dat de groep op ongeveer vijftig mensen uit komt. Zit je niet bij de eerste dertig? Dan sta je automatisch op de wachtlijst voor als iemand zich afmeldt.

Wat heb ik nodig?

  1. Een (race)fiets waarop jij denkt de afstand te kunnen fietsen
  2. Een helm
  3. Kennis over hoe je in een groep moet fietsen
  4. Een aantal trainingskilometers voorafgaande aan de classic. Zo creëer je alvast zitvlees, minder honger en ben je verzekerd van een goede zit. 
  5. Minstens 1 extra binnenband
  6. Minstens 1 volle bidon
  7. Voedsel dat je fietsend kunt eten
iWink Classic
iWink Classic

Als je zeker wilt weten dat je een lange afstand gaat halen, begin dan vroeg met veel eten

Bo van der Werff - iSkate
iWink Fietsclinic 2017

Zo zien wij het

We willen dit niet insteken als een race. Zo houden we de groep bij elkaar en peddelen we gezamenlijk de route uit. Energie over? Dan nodigen Hanna en Martijn je uit voor sprints naar de plaatsnaambordjes ;-)

Oke, dus de groep bij elkaar. Check. Ieder lid draagt z'n steentje bij door te zorgen voor goed materiaal (7-8 bar in de banden, gesmeerde ketting, etc.), goede kleding (check de weersomstandigheden) en meer voedsel dan je denkt nodig te hebben. Zo staan we minder stil met de groep. 

Heb je niemand om mee te vragen? Treur niet want organisators Hanna en Martijn zorgen als ware gastvrouw en -heer dat het een sociaal rondje fietsen wordt!

Verder goed om te weten: de classic wordt georganiseerd door twee iWinkers, maar iWink is verder niet verbonden of aansprakelijk. Je doet dus mee op eigen risico en verantwoordelijkheid.

Praktisch

De start/finish is bij het kantoor van iWink (Laan Corpus den Hoorn 200 in Groningen). Afhankelijk van parcours en aantal deelnemers bepalen we de starttijd. Dat zal sowieso 's ochtends zijn (denk aan 09:00 of 10:00 uur).

Bij terugkomst staat er een drankje klaar in onze lunchruimte.

Aanmelden iWink Classic 2018
  • Wil je een partner, relatie of collega meenemen? Vraag diegene dan zichzelf aan te melden via dit formulier.