Online zichtbaarheid verbeteren met Facebook Page Tabs

Wilt u uw marketinginspanningen extra kracht bijzetten? Dat kan snel en eenvoudig met een Facebook Page Tab. Daarbij hergebruikt u een pagina op uw (campagne-)website door die ook op uw Facebookpagina te publiceren.

Een effectief middel dat ook wordt ingezet door onder andere het Alfa College en Marketing Groningen.

Facebook Page Tabs

De Facebook Page Tabs zijn te herkennen aan de grote iconen direct onder de omslagfoto op uw Facebookpagina. Onder elke tab is het mogelijk om een pagina van uw (campagne-)website op te nemen. 

Extra promotie in campagne

Een Facebook Page Tab heeft een eigen url. Dat maakt het mogelijk om rechtstreeks naar de pagina op Facebook te linken. Daarnaast is het mogelijk om de informatie in een tab alleen toegankelijk te maken voor bezoekers die uw pagina leuk vinden. In dat geval kunt u gratis downloads of coupons aanbieden en zo meer ‘likes’ genereren. 

Beheren vanuit Kirra

Heeft u een website die gebouwd is op Kirra? Dan is het relatief gemakkelijk om een Facebook Page Tab te realiseren. In dat geval maken we van de desbetreffende webpagina, een pagina die geschikt is voor Facebook. Tenslotte wordt er een tab aangemaakt in Facebook. Doordat beide pagina’s onderdeel zijn van Kirra, kunt u beide pagina’s gemakkelijk beheren via Kirra. 

Facebook Page Tab inzetten?

Wilt u uw campagne extra kracht bijzetten met een Facebook Page Tab? Dan helpen wij u graag. Bel, kom langs of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. 

Goed voorbereid op de toekomst met adaptive webdesign Gebruikers toevoegen aan Google Analytics