Zelfinlijsten: advies en online marketing

Zelfinlijsten.nl is een webshop met een focus op lijsten op maat. Er kunnen ook standaard lijsten en spiegels besteld worden, maar vooral het feit dat gebruikers zelf hun lijst kunnen samenstellen, is waar zelfinlijsten zich onderscheidt.

De website is niet door iWink gebouwd. Op verzoek van zelfinlijsten.nl hebben we een expert review gedaan. Daarnaast hebben we met behulp van Google Analytics en iScan een uitgebreide analyse van de website gemaakt. De bevindingen hebben we samen met concrete adviezen over online marketing gepresenteerd. Er was behoefte aan een frisse blik op de bestaande website.

Naar aanleiding van onze adviezen heeft zelfinlijsten.nl in samenwerking met hun webbouwer een aantal conversieverhogende aanpassingen doorgevoerd. Ook hebben we een Google Adwords campagne opgezet waarbij we tevens een koppeling tussen de webshop en Google Analytics hebben gerealiseerd. Hierdoor kan zelfinlijsten.nl precies zien hoeveel de Google Adwords campagnes opbrengen in omzet, maar ook welke andere kanalen succesvol zijn.

MDMI case: website Fontana Bad Nieuweschans. LinkedIn tips voor bedrijven