Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
4 tips om de beveiliging van uw Kirra-account te verhogen
dinsdag 13 september 2016
 
 
 
 
Hallo!
 

Als iemand bij iWink zijn of haar computer niet vergrendelt, dan stuurt er iemand vanuit dat account een mailtje naar alle collega’s waarin staat dat diegene morgen snoep meeneemt.  Bij iWink zijn we namelijk continu bezig met veiligheid. We houden elkaar scherp. Elke mogelijkheid om iets veiliger te maken voor onze klanten grijpen we aan. Als gebruiker van Kirra en/of iMailingtool kunt u ook zorgen voor extra veiligheid. In dit servicebericht staan vier onmisbare tips om de digitale veiligheid van uw organisatie en uzelf te verhogen.

 
1. Beveilig uw account met meer dan uw wachtwoord
 
1. Beveilig uw account met meer dan uw wachtwoord
 
Dit is een van de belangrijkste stappen voor betere veiligheid van uw account. U mag van ons de rest van de tips links laten liggen als u dit ene ding doorvoert. Het lezen van het artikel en het volgen van de benodigde stappen kan binnen 15 minuten. Wij zelf en een deel van onze klanten hebben deze stap voor alle medewerkers verplicht gemaakt. Zo belangrijk is het.
 
 
Nu instellen
 
 
 
2. Zorg voor een uniek, sterk wachtwoord per site
 
2. Zorg voor een uniek, sterk wachtwoord per site
 
Dit is niet zo moeilijk als u misschien denkt. Lees ons artikel over de risico's van een zwak wachtwoord, hoe het beter kan en hoe u verschillende wachtwoorden kunt onthouden. Daarnaast is het verstandig om belangrijke wachtwoorden minimaal eens in het jaar te wijzigen.
 
 
Lees meer
 
 
 
3. Deel uw accounts niet
 
3. Deel uw accounts niet
 
Er zijn goede redenen om een account niet met andere mensen te delen. We hebben er zes voor u op een rij gezet. Deelt u een account met iemand anders? Dan kunt u met dit artikel de risico's inschatten. Gebruikersaccounts zijn gratis in Kirra, dus maak er zo veel als u wilt.
 
 
Lees meer
 
 
 
4. Controleer wie welke toegang heeft
 
4. Controleer wie welke toegang heeft
 
Kirra heeft een gebruikersoverzicht. Als beheerder kunt u zien welke accounts toegang hebben tot welke onderdelen. Controleer dit overzicht minimaal eens per jaar om te kijken of het nog up-to-date is en geen accounts bevat van mensen die niet meer in uw organisatie werkzaam zijn. Bonustip: u kunt per account rechten toekennen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw personeelsafdeling alleen toegang geven tot de vacatures, of voorkomen dat een stagiair toegang heeft tot alle persoonsgegevens van uw contactformulier.
 
 
 

"Digitale veiligheid is voor iWinkers een way-of-life. We zijn er dagelijks mee bezig."

 
Simon Wisselink, technisch directeur iWink
 
 
Mis geen kennisartikelen en blijf op de hoogte
 
U ontvangt dit servicebericht omdat u een account heeft voor Kirra. Naast serviceberichten heeft iWink een algemene maandelijkse nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe kennisartikelen, internettrends en interessante cases. Wilt u deze berichten niet missen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven.
 
 
Aanmelden
 
 
 
Heeft u nog vragen?
 
Net als voor veel andere vragen kunt u met vragen rondom veiligheid terecht bij onze supportafdeling. We zijn bereikbaar via support@iwink.nl, de chat op iWink.nl of 0502101200.
 
 
 
 
Adresgegevens
Laan Corpus den Hoorn 100-1
9728 JR Groningen
 
Contactgegevens
050 2101200
support@iwink.nl
www.iwink.nl
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen