Noorderzonborrel

Zoals elk jaar sponsoren wij ook dit jaar het festival Noorderzon met onze dienstverlening, in ruil hiervoor verzorgt Noorderzon een borrel tijdens het festival. 


Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor de borrel.

Waar en wanneer?

De borrel vindt plaats op het terras van de Carrousel (gelegen tussen de Romeo tent en de containers aan de Leliesingel). Parkeren kan het beste in de parkeergarage Boterdiep. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het festivalterrein. 

Datum donderdag 25 augustus
Tijd 16.00 - 18.00 uur
Locatie terras van de Carrousel
Parkeren parkeergarage Boterdiep

 Over Noorderzon

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld... én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Een jaarlijks elfdaags festival voor zo’n 135.000 bezoekers uit Groningen, de rest van het land en de rest van de wereld. De 26'ste editie van het festival vindt plaats van donderdag 18 tot en met zondag 28 augustus 2016. 

Aansluitend Noorderzon ontdekken?

Voorafgaand of na de borrel kunt u uiteraard op eigen gelegenheid de rest van het festivalterrein verkennen. Naast veel kleine voorstellingen is er ook een uitgebreid (deels gratis toegankelijk) muziekprogramma op diverse podia. 


Bar Op Zuid (c) Pierre Borasci
Bar Op Zuid (c) Pierre Borasci