Wanneer? 31 maart 2015

Hoe laat? 14:30 - 16:30

Waar? iWink HQ

Voor wie? Alle geïnteresseerden

iWink's Walk-in: corporate websites

Hoe staat het ervoor met uw corporate website? Benut u alle mogelijkheden die een corporate website biedt? Dinsdag 31 maart organiseren wij een gratis kennisevent voor professionals in online marketing, communicatie en IT om deze vragen te beantwoorden.

Een corporate website, wat kunt u er precies mee? Meer dan u verwacht, dat zeker. Onze internetspecialisten vertellen u tijdens deze walk-in hoe u uw corporate website zo kunt inzetten dat deze de organisatie gaat meehelpen om haar doelstellingen te halen. We leggen de verbinding tussen wat u wilt bereiken en de verwachtingen van uw klanten, stakeholders, relaties, en leveranciers. Beide onderdelen zijn cruciaal om de juiste informatiestructuur van uw corporate website te bepalen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, want iedere organisatie heeft met een eigen en uniek speelveld te maken. Wij geven u tijdens deze walk-in een aantal handvatten om u te helpen bij het inrichten van uw corporate website. 

U bent van harte uitgenodigd om bij deze walk-in aanwezig te zijn!

Omdat luisteren leuk is en zelf doen leuk én leerzaam...

... vertellen we u niet alleen allerlei informatie over corporate websites. U gaat ook zelf actief aan de slag! 

Doordat we de handvatten die we u aanreiken ook meteen gaan toepassen, kunt u na de walk-in direct aan de slag voor uw eigen organisatie. En natuurlijk blijven we ook na de walk-in graag met u in gesprek.

Locatie & Programma

Wat: iWink's Walk-in: corporate websites
Datum: Dinsdag 31 maart 2015
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Laan Corpus den Hoorn 100-1, Groningen
   
14.30 uur Inloop
14.45 uur Walk-in Webtalk
15.30 uur Pauze
15.45 uur Zelf aan de slag
16.30 uur Borrel
   

Neem gerust iemand mee!

Wilt u een collega, relatie en/of partner meenemen? Dat kan. Meld diegene aan door het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u meer dan één introducé meenemen, vul dan het aanmeldformulier nogmaals in voor deze persoon.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met Janneke Otten door een e-mail te sturen naar j.otten@iwink.nl of te bellen naar 050 210 1200.