Dierenpark Emmen kiest iWink

26 januari 2012

Dierenpark Emmen heeft iWink gekozen voor de technische realisatie van hun nieuwe website. Ontwerpbureau G2K verzorgt het webdesign.

Samenwerking G2K & iWink

Dierenpark Emmen kiest voor iWink en G2K na een succesvolle samenwerking tijdens de realisatie van zoozijde.nl. Brenda van de Wal, Dierenpark Emmen: “Hiermee bewees iWink een goede partner te zijn voor Dierenpark Emmen. iWink heeft onze doelen goed vertaald naar een ondersteunende website voor het project de Zijderoute. De samenwerking verliep soepel en resulteerde in een mooie website en positieve reacties."

Nieuwe website Dierenpark Emmen

De doelstellingen van de nieuwe website zijn als volgt. Brenda van de Wal, Dierenpark Emmen: “In de nieuwe website staan duidelijk onze bezoekers centraal. De website moet in de eerste plaats nuttig zijn en natuurlijk het ‘dierentuin-gevoel’ uitstralen. Bij het rondkijken op de nieuwe website moeten bezoekers meteen zin krijgen om naar Dierenpark Emmen te komen. Tevens moet de website ook thuis, zowel voor als na het bezoek aan het park, leuk zijn voor jong en oud."