Dutch Interactive Awards uitgereikt

19 september 2013

Gisteravond zijn de Dutch Interactive Awards (DIA) uitgereikt. De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn de prijzen voor het beste interactieve werk van Nederland op het gebied van concept, design, bouw en resultaten. Gasunie en iWink waren met de website van Gasunie genomineerd voor een DIA in de categorie 'Corporate website'. Ondanks de goede jurybeoordeling heeft iWink geen DIA mee naar huis mogen nemen.

Beste corporate website

Na een uitgebreide selectieronde waren Gasunie en iWink één van de vijf genomineerden in de categorie 'Corporate website'. De categorie waarin websites worden beoordeeld die dienen als online informatieplatform voor de communicatie- en interactiebehoefte van bedrijven en organisaties met stakeholders en geïnteresseerden. In deze categorie namen de twee Groningse bedrijven het op tegen Shell, Ahold, Danone en Hypotheek Visie.

Reactie Gasunie & iWink

Ondanks dat Gasunie en iWink de DIA niet mee naar Groningen hebben kunnen nemen, blijven zij ontzettend trots op de nominatie voor een DIA. Jurriaan Wentink: “Wij zien de nominatie nog steeds als een extra waardering voor ons werk.” Eveline van der Hek, communicatieadviseur bij Gasunie: “We zijn zeer content met de website en de DIA-nominatie onderstreept de hoge kwaliteit ervan en dus ook van het werk dat iWink heeft geleverd. Het genomineerd worden is een geweldige erkenning waar we enorm trots op zijn.”

De ingezonden case kunt u lezen op de website van de Dutch Interactive Awards.