Gasuniebouwt.nl online

27 mei 2013

Gasunie is 1 april 2013 gestart met de aanleg van 90 kilometer gastransportleiding tussen Beverwijk en Wijngaarden . Dit traject doorkruist twaalf gemeenten en duurt tot 1 oktober 2014. Gasuniebouwt.nl houdt bewoners, forenzen en andere betrokkenen op de hoogte van de voortgang van deze aanleg.

iWink ontwikkelde de website in samenwerking met het projectteam van Gasunie. De wensen en doelen van de website werden geinventariseerd en vertaald naar een strategisch kader. Hieruit kwamen onder andere de invulling van de interactieve kaart op de homepage en de inzet van social media aan de orde. De website moest passsen in de overkoepelende ccommunicatie strategie en daarmee uiteraard ook in de wensen van de verschillende doelgroepen. 

Naast de website zet Gasunie diverse social media kanalen in om hun publiek zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op de Facebook pagina van Gasuniebouwt.nl zijn de werkzaamheden in woord en beeld te volgen. En ook op Twitter en Youtube wordt verteld hoe het project vordert. De website geeft praktische informatie, bijvoorbeeld over de fasen in het aanlegtraject, maar deelt ook verhalen van de mensen die aan het traject werken. 

Bekijk het resultaat op Gasuniebouwt.nl.