Hippe shit. Say what?

16 september 2013

De ‘hippe-shit’-meeting, een bijeenkomst waarin wij onze nieuwste functionaliteit aan elkaar presenteren. Afgelopen maandag vond er weer een meeting plaats waarin Patrick, Romke, Ronald en Daniel met trots vertelden over hun masterpiece. Hier volgt een korte en beknopte samenvatting van alles wat zij presenteerden. Beknopt, want we willen onze pareltjes natuurlijk niet helemaal prijsgeven.

Romke heeft een nieuwe testtool ontwikkeld om de kwaliteit van onze websites nog beter te kunnen waarborgen. Na een kritische test van de testtool, is de functionaliteit nu zo goed als klaar om gebruikt te worden. Ronald ging de uitdaging aan om een webdesign om te toveren tot een interactieve website met mooie effecten en animaties. Mission accomplished? Volgens ons wel. Daniel presenteert een nieuwe manier om een bedrijvendatabase van een grote klant beter te kunnen onderhouden. Een oplossing die voor de beheerder én de partijen in de database een behoorlijke tijdswinst gaat opleveren. Patrick besluit de meeting en vertelt over nieuwe mogelijkheden om de content van de website realtime aan te passen aan het gedrag van de gebruiker en de populariteit van bijvoorbeeld veelgestelde vragen.

Inmiddels zijn wij alweer druk bezig met de volgende items voor in de meeting. Nieuwsgierig? Houd Twitter in de gaten voor de vermelding van een volgende meeting.