iWink bereikt 39e plaats in Deloitte Technology Fast50

8 oktober 2010

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 7 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in het Evoluon te Eindhoven.

Beoordeling op omzetstijging

De Fast50 lijst wordt samengesteld door te kijken naar omzetgegevens over de afgelopen 5 jaar. Tijdens de feestelijke uitreiking op 7 oktober is bekend gemaakt welk bedrijf op welke plek staat. Uiteraard zijn we zeer blij met deze 39e plek!

Bedankt!

iWink is een full service internetbureau en daarom leggen we de nadruk op het zo goed mogelijk helpen van onze klanten, ook na de oplevering van een nieuwe website of webapplicatie. De groei die iWink heeft doorgemaakt is dan ook met name te danken aan de loyaliteit van onze klanten, waarvan velen al meer dan 5 jaar bij ons zijn. Namens alle internethelden daarom: bedankt!

Meer over de Deloitte Technology Fast50

Daan Witteveen, partner bij Deloitte: “Het thema van de Technology Fast50 dit jaar is Tell us your story omdat wij op zoek zijn naar de uitzonderlijke prestaties van innovatieve bedrijven. Die prestaties willen wij over het voetlicht brengen en erkennen. De Benelux herbergt een schat aan potentiële topondernemers. Ik hoop dat deze Fast50 ondernemers een inspiratiebron vormen voor de vele toekomstige Fast50 ondernemers”. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 - 2009). 

Rising stars

Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.