iWink breidt uit: nieuw kantoor voor Kirra team

6 maart 2012

Tijdens de open dag van iWink hebben onze gasten al iets gehoord over de plannen rondom Kirra. Sindsdien is er achter de schermen hard gewerkt aan Kirra en vanaf vandaag gaat een nieuw Kirra team het werk verder voortzetten vanuit een nieuw kantoor.

Uitbreiding met nieuw kantoor

Na een gezamenlijk ontbijt zijn een aantal iWinkers vanochtend verhuisd naar de andere kant van de vide in Vos Maupertuus. Daar bevindt zich nu het kantoor van Kirra en gaat het team van Kirra aan de slag om Kirra nog beter te maken en biedt het de gebruikers van Kirra een nieuwe trainingslocatie voor het gebruik van Kirra.

Kirra team

Het nieuwe Kirra team bestaat uit Marc (bureaurelaties), Simon (lead developer), Sander (productmanager), Timo (operations), Ralf (research), Thijs (developer) en Thomas (front-end specialist). Met de overgang naar Kirra richten zij zich exclusief op het doorontwikkelen van Kirra. Omdat ze net als iWink op de derde etage bij Vos Maupertuus zitten, kunnen bezoekers en klanten van iWink altijd even binnenkomen om een de nieuwe ruimte te bekijken.

Professionalisering Kirra

Kirra is een systeem waar iWink sinds haar bestaan aan heeft gewerkt onder de noemer Webbeheer CMS. De directie van iWink vindt het nu tijd om Kirra verder door te ontwikkelen. Marc Schriemer: “Kirra heeft potentie om veel meer te betekenen voor onze klanten, het is onze wens om meer van Kirra te maken dan het CMS dat het nu is. Wij verwachten dat het nieuwe kantoor en de formatie van het team daaraan bijdraagt.”

De komende periode wordt het kantoor en de trainingslocatie van Kirra verder ingericht door Bart Vos en gaat het team hard aan het werk met de volgende release. Houd de website in de gaten voor meer nieuws over Kirra. Wilt u langs komen in het nieuwe kantoor of een verdere uitleg over Kirra? Neem dan contact met ons op