iWink directie bezoekt Watoto Foundation in Tanzania

16 maart 2010

In februari 2010 heeft de iWink directie een bezoek gebracht aan de Watoto Foundation in Arusha, Tanzania. iWink ontwikkelde eind vorig jaar voor de Watoto Foundation een website met content management systeem. De website is ontwikkelde binnen het concept een-website-in-dag

Succesvolle samenwerking partners

Wat dit project extra bijzonder maakte, is dat iWink haar kantoor voor deze dag naar het FC Groningen stadion heeft verplaatst. Tijdens de voetbal wedstrijd FC Groningen – NEC bouwde het iWink team aan de website, samen met de klant. FC Groningen stelde voor deze actie de businessclub ruimte belangeloos beschikbaar, Visser communicatie verzorgde een snelle internetverbinding en iWink ontwikkelde de website gratis om op deze manier een bijdrage te leveren aan de stichting.

Watoto Foundation

De Watoto Foundation zet zich in Tanzania in voor straatkinderen en biedt ze middels scholing een handvat voor een betere toekomst. Op uitnodiging van de Watoto Foundation is de directie van iWink (Marc Schriemer, Jurriaan Wentink en Simon Wisselink) afgereisd naar Tanzania om daar met eigen ogen te zien wat de stichting doet. Er zijn verschillende scholen en weeshuizen bezocht. Meer informatie over de Watoto Foundation leest u op de website van de Watoto Foundation.