iWink genomineerd voor Technology Fast 50

13 september 2010

Deloitte heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Technology Fast50 van 2010 en iWink staat op de lijst!

Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is dé ranglijst van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland en België. Eerder stonden bedrijven zoals TomTom en Crucell op deze lijst.

De Fast50 lijst wordt samengesteld door te kijken naar omzetgegevens over de afgelopen 5 jaar. Tijdens de feestelijke uitreiking op 7 oktober wordt bekend gemaakt welk bedrijf op welke plek staat.

Genomineerd voor 2010

De Technology Fast50 bestaat uit bedrijven uit diverse bedrijfstakken, zoals ICT, internet, biotechnologie, media en entertainment. Dit jaar zijn er relatief veel genomineerden actief in de internetsector, hetgeen het belang van de opkomst van internet weer eens illustreert.

Van de vijftig snelgroeiende bedrijven komen er vier uit Groningen. Behalve iWink is ook het bedrijf van Benergy BV van Ben Woldring, de bedenker van bellen.com, genomineerd. Daarnaast behoren ApplicationNet B.V. en Jet Stream B.V. tot de genomineerden.

Dankzij onze klanten

iWink is een full service internetbureau en daarom leggen we de nadruk op het zo goed mogelijk helpen van onze klanten, ook na de oplevering van een nieuwe website of webapplicatie.

De groei die iWink heeft doorgemaakt is dan ook met name te danken aan de loyaliteit van onze klanten, waarvan velen al meer dan 5 jaar bij ons zijn.

Namens alle internethelden daarom: bedankt!