Persbericht: iWink ook de komende jaren full service internetpartner van Gasunie

15 december 2014

Gasunie heeft de Europese aanbesteding voor de uitvoering van haar ICT Webdiensten aan iWink gegund voor ten minste de komende vier jaar. De afgelopen jaren was iWink al internetparter van Gasunie en we zijn blij dat we deze samenwerking kunnen voortzetten.

Kracht van samenwerking bevestigd

Na jaren intensief samenwerken liepen de contracten tussen iWink en Gasunie aan het eind van 2014 af. In augustus dit jaar heeft Gasunie de gevraagde dienstverlening Europees aanbesteed middels de ‘Best Value Procurement’-methode. Jurriaan Wentink, mede-eigenaar iWink: “Het gaat hier om een omvangrijk project van onderhoud, beheer en doorontwikkeling van vrijwel alle online kanalen van Gasunie. Voor ons betekende dit traject dat we weer moesten bewijzen dat wij nog steeds de juiste partij zijn.” Na een zorgvuldige procedure met anonieme inschrijvingen kwam iWink als beste uit de bus. Rolf Akker, Team Manager Web, Document & Integration Services, Gasunie: “iWink was het meest overtuigend in haar strategie en aanpak van het beheer en de ontwikkeling van onze webdiensten. We zijn blij dat we de goede samenwerking uit het verleden ook op basis van de aanbesteding kunnen voortzetten.“

v.l.n.r. Ad Weterings, Taco Viersma, Jan Eissens, Rolf Akker, Jan Hekman, Simon Wisselink, Ivonne Ophof
v.l.n.r. Ad Weterings, Taco Viersma, Jan Eissens, Rolf Akker, Jan Hekman, Simon Wisselink, Ivonne Ophof

Full service

iWink is een full service internetbureau voor de realisatie van websites, webapplicaties en intranetten. Voor Gasunie ontwikkelde iWink de afgelopen jaren niet alleen vele websites, maar ook het social intranet, het online jaarverslag, het narrowcastingsysteem en diverse apps.

Strategisch partnership

Als rode draad door alle producten en diensten die iWink aan Gasunie levert, lopen de regelmatige strategische overleggen. In deze gesprekken wordt de impact van ontwikkelingen en trends voor Gasunie besproken. Jurriaan Wentink: “De samenwerking met Gasunie is een echt partnership, zo werken wij het liefst."