iWink verlengt het sponsorcontract Gasterra Flames met twee seizoenen

26 mei 2010

De sponsor-overeenkomst tussen GasTerra Flames en iWink is afgelopen week met een periode van twee jaar verlengd. iWink is reeds sinds 2008 aan de club verbonden en zal dat nu tot en met het seizoen 2011-2012 blijven.

Fullservice internetbureau iWink

iWink is één van de grotere internetbureaus uit Groningen en bedenkt, ontwerpt, bouwt en host websites & webapplicaties. Daarnaast adviseert iWink over usability en conversie-optimalisatie en zet webmarketing trajecten uit voor haar klanten. De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, een helder werkproces en een hoog opleverniveau.

Samenwerking Gasterra Flames - iWink

GasTerra Flames is zeer verheugd met de nieuwe tweejarige overeenkomst. Bestuurslid commerciële zaken Jack Suiveer: “De afgelopen jaren hebben we op een prettige wijze samengewerkt met iWink. Dit heeft in 2008 onder andere geresulteerd in onze mooie nieuwe website. Daarom zijn wij heel blij met deze verbintenis, zeker gezien het feit dat de mensen van iWink zich enorm verbonden voelen met de club”.
 

Geweldige sfeer bij wedstrijden

Commercieel directeur Marc Schriemer van iWink over de contractverlenging: “De geweldige sfeer bij de wedstrijden en het open karakter van de businessclub zijn voor ons belangrijke punten geweest in de beslissing om het sponsorcontract te verlengen. De afgelopen periode is de basketbalsport steeds meer gaan leven bij iWink en onze klanten.”