iWink website vernieuwd

10 februari 2009

Het is zover; we hebben een nieuwe website. Sommige klanten hebben er al kennis meegemaakt. Onze offertemappen, briefpapier en visitekaartjes waren al in de nieuwe stijl. En nu is onze website ook klaar.

iWink nog duidelijker: meer doen met internet

Onze nieuwe huisstijl en bijhorende website luiden een nieuwe periode in. Een periode van nog meer persoonlijke aandacht voor onze klanten en nog betere eigen producten.

Onze dienstverlening is volledig gestoeld op onze meer doen met internet gedachte: de basis is een goede website en van daaruit bouwen we aan een internetcampagne voor klanten waarbij aantoonbare resultaten het uitgangspunt zijn.

Frisser & persoonlijker

We schudden de enigszins donkere stijl van grijs, zwart en rood van ons af. Het is tijd voor een frissere look met een meer persoonlijke touch. 

iWink Lab

Om onze producten van een hoog niveau te houden is iWink Lab al een tijd een feit binnen iWink. Deze ontwikkelafdeling van iWink bestaat uit een tiental internetexperts die nieuwe technologieen en ontwikkelingen analyseren en inpassen in iWink producten als Webbeheer, iMailingtool en Clicktracker. iWink Lab heeft nu ook haar eigen plek op onze nieuwe website gekregen. Lees hier alle nieuwe toepassingen die uit ons Lab voortkomen.