Marc Schriemer neemt afscheid van iWink en Kirra

30 september 2013

Na tien jaar neemt Marc Schriemer, mede-eigenaar en directielid, afscheid van iWink en Kirra. Hieronder vertelt Marc meer over zijn vertrek en nieuwe uitdaging.

Marc: “Tien jaar geleden tekenden Simon, Jurriaan en ik na een zorgvuldige voorbereiding voor het begin van een fantastische samenwerking. Na het afronden van onze studies zijn we met z’n drieën vol passie en ambities van start gegaan met iWink. Eerst vanuit huis en nu, jaren later, vanuit Vos Maupertuus met inmiddels ruim dertig collega’s. Plezier in ons werk hebben we vanaf dag 1 als belangrijkste drijfveer benoemd en dat is altijd zo gebleven.

We hebben de afspraak dat we onszelf en elkaar continu zouden blijven bevragen of we met dezelfde passie en plezier ons werk doen. Want als dat niet meer het geval zou zijn, dan is het beter om afscheid van elkaar te nemen. En dat moment is nu aangebroken. Ik kijk met trots terug op deze periode en ga Simon, Jurriaan, mijn collega’s, klanten en relaties ontzettend missen, maar het is tijd voor iets nieuws.

We hebben onze samenwerking gelukkig net zo beëindigd als dat we die zijn begonnen; niet over 1 nacht ijs, weloverwogen en in goede harmonie.

Een van de werkzaamheden die ik tijdens mijn iWink periode bijzonder leuk heb gevonden is het positioneren van iWink en Kirra met onderscheidende businessconcepten. Daar ligt mijn hart en kracht. Vanuit een nieuw op te richten bedrijf ga ik bedrijven adviseren op gebied van strategie en business development."

Per 1 oktober gaat Marc iWink en Kirra verlaten. Jurriaan en Simon nemen zijn werkzaamheden over.