Nieuwe uitdaging Minke

24 juli 2013

Na 5,5 jaar bij ons gewerkt te hebben, neemt Minke eind augustus afscheid van iWink. Hieronder vertelt ze zelf meer over haar nieuwe uitdaging. We willen Minke bedanken voor alle werkzaamheden bij iWink en wensen haar veel werkplezier bij de RuG. 

Nieuwe uitdaging bij de Rijksuniversiteit Groningen

Minke: "Na 5,5 jaar met heel veel plezier bij iWink te hebben gewerkt, neem ik per 1 september afscheid van deze mooie club om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de Rijksuniversiteit Groningen. Het is een weloverwogen, maar lastige keuze geweest voor mij persoonlijk. iWink heeft mijn hart al vanaf dag 1 veroverd: de fijne collega's, de prachtige projecten voor mooie, interessante klanten en de werksfeer waarin er ruimte was voor ontwikkeling en nieuwe ideeën. Ik ben elke dag fluitend naar mijn werk gegaan en heb ontzettend mooie dingen mogen doen. iWink heeft me de kans gegeven te groeien, ontwikkelen en onderzoeken waar mijn kracht lag, maar ook die van iWink zelf. Het voelt als heel uniek dat ik de groei van iWink van zo dichtbij heb mogen meemaken en er op mijn manier aan heb kunnen bijdragen. Iets langer dan de helft van het bestaan van het bedrijf heb ik er mogen rondlopen. Daar heb ik van genoten en daar ben ik ook best een beetje trots op.

Waarom dan vertrekken? Omdat het voor mij nu goed voelt een ander veld te gaan onderzoeken en te kijken hoe ik daar mijn steentje kan bijdragen aan groei en ontwikkeling. Een heel ander spectrum en een andere sfeer vol met nieuwe uitdagingen, want per september ga ik me bezig houden met de communicatie van de Universiteitsbibliotheek. Voor mij een kans om een nieuwe wereld te ontdekken met een flinke rugzak aan bagage en ervaring die ik bij iWink heb mogen opdoen.

Zoals gezegd: een lastige, maar weloverwogen keuze. Bijna alsof ik afscheid neem van een goede vriend. Gelukkig blijf ik vlakbij en weet ik zeker dat ik iWink, het team en directie nog vaak ga tegenkomen. En met plezier zal toezien hoe iWink verder groeit en nog mooiere dingen gaat maken. Want dat gaan ze doen, dat weet ik zeker.

Vanaf deze plek dan ook een officieel dankwoord aan alle klanten en relaties voor de fijne contacten die ik heb mogen opdoen en de mooie samenwerkingen die zijn ontstaan. En heel erg bedankt iWink, voor alles. Geen afscheid, maar een welgemeend 'tot ziens'.

Tot en met 29 augustus ben ik nog officieel iWinker."