Nieuwe website Onzichtbaar Ziek

7 mei 2013

Onzichtbaar ziek is een project van Tineke Veenstra. Zij is chronisch ziek en heeft onzichtbaarziek.nl opgericht om informatie en ervaringen te delen met mensen met een onzichtbare ziekte of beperking. Tineke is in 2012 uitgeroepen tot Bikkel van de Bart Foundation, een stichting die jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking helpt bij het opzetten van hun eigen onderneming. Met een startkapitaal waarover zij via de Bart Foundation kan beschikken wil ze onzichtbaarziek.nl verder professionaliseren. Tineke: “Onzichtbaarziek.nl moet hét online platform worden voor en door mensen met een onzichtbare ziekte in Nederland.”

Tineke heeft iWink gekozen om haar nieuwe website te bouwen. Wij helpen haar graag met het verder professionaliseren van haar doel. Daarom sponsoren wij een deel van de nieuwe website. Minke Haveman, iWink: “We hebben bewondering voor de manier waarop Tineke zich ondanks haar beperkingen zo hard maakt voor haar lotgenoten die tegen dezelfde problemen aanlopen. Dat doet ze bovendien op een manier die de waarde van internet laat zien.”

De nieuwe website wordt op 27 september feestelijk gelanceerd in het UMCG. Tot die tijd kunt u Tineke volgen op haar huidige website, Twitter en Facebook.