Nieuwe website voor Mytylschool Haren

14 oktober 2012

Het goede doel van de 4 Mijl van Groningen, de Mytylschool Prins Johan Friso, heeft tijdens de 4 Mijl niet alleen een geldbedrag ontvangen voor een nieuwe bus, maar ook een nieuwe website gekregen. De nieuwe website is zondag door burgemeester Rob Bats van Haren en in het bijzijn van een groot aantal leerlingen van de Mytylschool op de Vismarkt van Groningen gelanceerd. Als sponsor van de 4 Mijl hebben wij de nieuwe website gedoneerd aan het goede doel van de 4 Mijl van Groningen.

Jurriaan Wentink, iWink: "De 4 Mijl bracht ons in aanraking met dit goede doel en de kennismaking met de Mytylschool maakte grote indruk op ons. Met hun nieuwe website kunnen zij online beter laten zien wat ze allemaal doet en doordat we het doneren, grijpt het niet in op hun beperkte budget. Dat geld kunnen ze nu gebruiken voor de kinderen zelf."

De Mytylschool Haren is erg blij met de nieuwe website. Directeur Wim Scheltens van de Mytylschool: "De nieuwe website is een middel voor leerlingen, ouders, belangstellenden en andere professionals om kennis te maken met onze school en te laten zien wat wij te bieden hebben."

De nieuwe website van de Mytylschool Prins Johan Friso is te bezoeken via www.pjfharen.nl. Of bekijk hieronder de film over de nieuwe website van de Mytylschool.

Bezig met laden van video...

iWinkers lopen 4 Mijl

Voorafgaand aan de lancering van de nieuwe website hebben een aantal iWinkers ook nog zelf de 4 Mijl van Groningen gelopen. Maar liefst 13 hardlopers, 5 gastlopers en 8 iWinkers, maakten deel uit van ons bedrijventeam. Dankzij de aanmoedigingen van de andere iWinkers langs het parcours, wist iedereen een mooie looptijd te behalen.