Serious Request naar Groningen

2 oktober 2013

3FM heeft de knoop doorgehakt en, mede dankzij de duizenden steunbetuigingen komt Het Glazen Huis naar Groningen!

DJ Annemieke Schollaart kwam rond half vijf aan op de Grote Markt om onze stad te feliciteren. De keuze voor Groningen kwam na een weken durende verkiezing. Op de shortlist stonden naast Groningen ook Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Tilburg.

3FM zendermanager Florent Luyckx: "Het is indrukwekkend om te ervaren wat deze steden de afgelopen dagen georganiseerd hebben om Serious Request dit jaar te ontvangen. We hebben vijf steden bezocht die allemaal van Serious Request een groot feest kunnen maken. Helaas kan het Glazen Huis maar in één stad staan. De keuze is dit jaar op Groningen gevallen, vanwege de perfecte locatie die de stad het Glazen Huis biedt en het uitstekende plan van de gemeente om de regio Groningen te mobiliseren voor Serious Request” (bron: seriousrequest.3fm.nl).

seriousrequestingroningen.nl

iWink mocht middels de website seriousrequestingroningen.nl haar steentje bijdragen aan de uitverkiezing van Groningen. Naast een platform voor de uitleg van de plannen, werden op de site ook meer dan 23.750 steunbetuigingen geplaatst.

Groningen gefeliciteerd en iedereen die zijn steun aan Groningen heeft gegeven: bedankt!