Sponsor iWink en steun het Rode Kruis in haar strijd tegen malaria

4 december 2009

Van 18 december t/m 24 december staat het Glazenhuis op de Groninger Grote Markt. Dit initiatief van 3FM steunt ieder jaar in deze week een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Rode Kruis voor de bestrijding van malaria.

Wat doet iWink?

iWink werkt op 23 december 2009 aan een website in 1 dag voor de Watoto Foundation uit Tanzania (Afrika).

Deze stichting heeft zich ten doel gesteld om straatkinderen een betere toekomst te bieden. De kinderen leren meerdere ambachten, die ze in hun latere leven kunnen gebruiken om een betere toekomst tegemoet te gaan.

Hoe kunt u helpen?

Toen de stichting Watoto zich bij iWink meldde voor een website heeft iWink besloten de website gratis te bouwen, gezien de doelstelling van de stichting.

iWink wil u vragen om het iWink team, te sponsoren met een bescheiden bedrag. Via onderstaand webformulier kunt u aangeven met welk bedrag u het iWink team wilt sponsoren.

Het totaal sponsorbedrag wordt door iWink (namens haar klanten en relaties) beschikbaar gesteld aan het Rode Kruis. Op de homepagina van de iWink website zal de tussenstand dagelijks worden bijgewerkt.

Wat doet iWink zelf?

Wat dit initiatief extra bijzonder maakt is dat de bouw van de website gedurende de dag live te volgen is via Twitter en een webcam. Iedereen kan meekijken hoe het iWink team in het stadion van FC Groningen werkt aan de bouw van de website.

iWink heeft hiervoor een speciale Twitter account aangemaakt www.twitter.com/websitein1dag. iWink doneert zelf 0,50 euro per actieve twitter follower.