Succesvolle workshop 'Internettrends in actie'

21 juni 2012

Wat zijn de laatste trends, inzichten en innovaties op internetgebied? Welke impact hebben die op uw online communicatie? Hoe kunt u daar als organisatie op inspelen? Die vragen stonden gister centraal tijdens de workshop ‘internettrends in actie’ die Minke en Jerry gaven namens Academy Noord. De workshop vond dit keer plaats bij ons op kantoor, waar tachtig enthousiaste seatholders aanwezig waren om niet alleen trends te spotten, maar ook om er actief mee bezig te gaan.

Minke en Jerry vertelden onder andere over personification, appification en crowdfunding. Ook kwam de cookiewetgeving aan bod. Tenslotte gingen de seatholders zelf actief aan de slag om een 'Random Act of Kindness' te bedenken voor Campina of te bedenken hoe 'Gamification' kan worden toegepast op de werkvloer. Na een effectieve brainstorm werden de leukste ideeën gepresenteerd, waaronder het uitdelen van ijsjes aan mensen die in de file naar het strand staan.

Wij willen alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiaste deelname aan de workshop. Hopelijk tot een volgende keer!

Nieuwsgierig naar voorbeelden van de trends? Lees een kort verslag van de workshop, bekijk de foto's van de workshop op Facebook of geniet van onderstaande sfeerimpressie.