Zorgcombinatie Noorderboog kiest iWink

6 februari 2012

iWink gaat de nieuwe website en het intranet voor Zorgcombinatie Noorderboog bouwen. 

Zorgcombinatie Noorderboog

Zorgcombinatie Noorderboog bestaat uit een ziekenhuis, buitenpoli's, verpleeg- en verzorgingshuizen in de provincies zuidwest Drenthe en noordwest Overijssel.

Karen Rademakers van Zorgcombinatie Noorderboog vertelt waarom de organisatie voor een nieuwe website en intranet kiest: “Zorgcombinatie Noorderboog wil dat mensen zich thuis voelen bij de organisatie en tevreden zijn over het serviceniveau. Een actuele en goed functionerende website kan daaraan bijdragen.”

Zorgcombinatie Noorderboog en iWink

Volgens Karen Rademakers heeft Zorgcombinatie Noorderboog om de volgende redenen voor iWink gekozen: “Uiteraard speelde de ervaring van iWink met de bouw van websites van andere zorginstellingen een rol. Doorslaggevend was echter de persoonlijke en enthousiaste presentatie van het iWink-team en hun belofte dat ze als partner mee zullen blijven denken over het behalen van het maximale rendement uit onze nieuwe websites.”

Zorg en iWink

iWink heeft ruime ervaring met het bouwen van websites en intranetten in de zorg. Zorginstellingen Bethesda, Interzorg en OZG hebben ook hun websites en intranetten bij iWink ondergebracht. Hierdoor heeft iWink inzicht gekregen in een juiste benadering van de verschillende doelgroepen waarmee een zorginstelling te maken heeft, intern en extern. Zowel een website maar ook een intranet kan een zorginstantie helpen om informatie toegankelijk te maken en het bedrijfsproces te versnellen.