Alexandra van der Ven

Ik heb de leukste baan van iWink!

Toen ik klein was zei ik altijd: "Als ik later groot ben, ga ik bij een bedrijf werken waar ik veel kan organiseren en mensen blij kan maken" en dat is gelukt! Als Office Manager ben ik namelijk verantwoordelijk voor de organisatorische, de secretariële en de facilitaire zaken binnen iWink. Daarnaast ben ik zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt. 
Ook bied ik ondersteuning op het gebied van communicatie. Deze functie is voor mij weggelegd, omdat ik ook in mijn privéleven bezig ben met organiseren en het enthousiasmeren van mensen. Kortom: ik heb de leukste baan van iWink!

Als vertegenwoordiger van een organisatie is het belangrijk om initiatieven te tonen, te denken in oplossingen en flexibel te kunnen werken. Zeker bij iWink is het juist van belang om onze jonge geest te laten werken en op deze manier te laten zien dat wij de verandering kunnen maken in het bedrijfsleven. Ook als Office Manager is het belangrijk om jezelf op de juiste manier te presenteren en daardoor te laten zien wat jij in je mars hebt.

Alexandra, jij bent zo enthousiast over de kleinste dingen, dat andere mensen het ook worden en dat is jouw kracht.

Sjoerd Scholte
Directievoorzitter Rabobank Assen en Noord-Drenthe

Over mezelf en mijn guilty pleasure

​In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de winkelstraten van Groningen. Ook houd ik ervan om te borrelen met vriendinnen, te sporten, te organiseren, toneel te spelen. Net als iedereen heb ik ook een guilty pleasure en dat is bij mij: bruiloften. Alles wat met trouwen te maken heeft en bruiloften wekt mijn interesse. Mijn vrienden neem ik er helaas ook wel eens in mee... 
Gelukkig zijn ze het inmiddels gewend.

Naast iWink

Naast deze fantastische baan ben ik ook sinds een jaar voorzitter van de Jongerenraad van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Samen met twintig enthousiaste jongeren adviseren wij de Rabobank over bepaalde vraagstukken vanuit ons oogpunt. Ook geef ik presentaties bij evenementen van de Rabobank, leid ik projecten en discussiëren we over marketingplannen.

Onze directievoorzitter van Rabobank Assen en Noord-Drenthe (Sjoerd Scholte) zei onlangs tegen mij: "Alexandra, jij bent zo enthousiast over de kleinste dingen, dat andere mensen het ook worden en dat is jouw kracht".
Sindsdien is dat mijn levensmotto!

Hanna de Jong Reinier Gombert