• Volg mij:

Gerard Top

  • Functie Internetconsultant
  • Telefoon 050 2101203
  • E-mail g.top@iwink.nl

Strategie vertalen naar online

iWink biedt me de mogelijkheid om iedere dag weer nieuwe dingen te leren. Dit doe ik bijna nooit alleen, maar samen met collega’s. Hierdoor blijf je scherp en krijg je de kans om aan mooie projecten  te werken. De lat ligt daarbij hoog en ik zie het als een uitdaging om die iedere dag weer te bereiken – en soms misschien iets hoger te leggen. Ik heb een achtergrond in de zorg en die sector boeit me nog iedere dag. 

De functie die ik binnen iWink vervul is me op het lijf geschreven. Samen met klanten bedenk ik hoe hun strategie het best vertaald kan worden naar online en kijken we naar praktische zaken die de organisatie verder helpen in de realisatie van hun bedrijfsstrategie. Mijn doel is daarbij om de cirkel rond te krijgen, dus dat de online strategie perfect past en bijdraagt aan de grotere en bredere bedrijfsdoelstellingen. Vernieuwing en continue innovatie is daarin een sleutel om niet alleen mensen te boeien, maar ook te blijven boeien.

Mijn doel is om een online strategie te formuleren die perfect past en bijdraagt aan bedrijfs-doelstellingen.

Over mij

In mijn vrije tijd sport of lees ik graag. Daarnaast vind ik het heerlijk om urenlang muziek te luisteren, van oud tot modern en van klassiek tot rock. Zolang er aandacht aan de muziek besteed is vind ik het interessant en leuk om naar te luisteren. Daarnaast ben ik veel bezig met Italië en het leren van de Italiaanse taal. Alle wegen leiden immers naar Rome.

Mijn doel is om iedere dag een stap(je) verder te zijn dan vandaag, op welk front dan ook.

Erna Fidder Germen Stelpstra