• Volg mij:

Gerben Kuipers

De mogelijkheden zijn eindeloos

Al in mijn jonge jaren raakte ik geïnteresseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Door mijn broer kwam ik in aanraking met o.a. Frontpage, Dreamweaver en Photoshop. Dit gaf mij de kans om te spelen met de vele mogelijkheden die deze programma's met zich mee brachten. Veel van wat ik maakte had geen uiteindelijk doel, maar het was leuk en leerzaam om er mee bezig te zijn. Mijn interesse groeide zo groot, dat ik besloot om een studie te volgen waar ik me verder kon ontwikkelen. Tijdens mijn eerste stageperiode wist ik het zeker: "Ik wil hier mee doorgaan". 

Inmiddels ben ik een hoop leerzame en productieve jaren verder en geniet ik nog steeds van het werk wat ik doe. De mogelijkheden van het web en de toepassing ervan groeien alsmaar verder. Technieken voor het ontwikkelen doen dat tevens ook, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Binnen het team van iWink heb ik hier, sinds mei 2016, mijn nieuwe uitdaging gevonden.

Over mij

In mijn vrije tijd ben ik geregeld samen te vinden met vrienden, kijk ik een serie of film en speel ik een game op m'n PC. Daarnaast ben ik altijd wel sportief geweest. Vorig jaar ben ik, na meer dan 9 jaar met veel plezier spelen, gestopt met handbal. Momenteel sport ik op eigen initiatief, maar ben ik wel aan het nadenken over een nieuwe uitdaging op dat gebied.

Suze van der Lijke Gerwin Bisschop