• Volg mij:

Mark Snippe

Mooie dingen maken mét de klant

Vanuit mijn studie HBO Bedrijfskunde ben ik de IT ingerold. Na 4 jaar ervaring op te hebben gedaan heb ik ervoor gekozen iets anders te proberen, namelijk werken bij een grote corporate. Al gauw verlangde ik terug naar de snelle wereld van de IT. Het ‘on top of your game’ zijn, elke dag weer, blijft een mooie uitdaging.

De traditionele ‘gooi het over de schutting en wij maken het’-methode is niet aan iWink besteed. In mijn werkwijze zet ik me er dan ook voor in om een goede en eerlijke samenwerking aan te gaan met de klant. Ik ben ervan overtuigd dat een samenwerking, zeker op de langere termijn, een betere oplossing biedt. 

Online staat vrijwel nooit op zich, maar is een verlengstuk van de organisatie. Waar ik energie van krijg is er samen met de klant voor zorgen dat dit verlengstuk stevig gepositioneerd wordt en perfect aansluit bij de missie, visie en strategische belangen van de klant. 

Over mij

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, zit ik in het stadion bij FC Groningen of rij ik een rondje door de provincie op de motor. Ook wordt er regelmatig een avondje gegamed met een groep vrienden, waarbij meestal gekozen wordt tussen FIFA of Trackmania Turbo.

Brian Sok Patrick Danhof