• Volg mij:

Mathijs Carolus

Projectmanager

Mijn functie als projectmanager is dynamisch, je krijgt dagelijks met interessante uitdagingen te maken en het klantencontact is daarbij een essentieel onderdeel. Bovendien werk ik graag samen in een team en het teamgevoel is bij iWink bijzonder sterk. Ik word blij als de leden van mijn projectteam innovatieve functionaliteiten in een website of webapplicatie hebben geïmplementeerd waar niet alleen wij heel blij van worden, maar ook de klant versteld van staat. Niets is prettiger dan na een afspraak met een klant het gevoel te hebben dat je het bedrijf een oplossing hebt geboden voor iets waar ze zelf misschien niet over hadden nagedacht.

Waarom iWink?

Ik heb gekozen voor iWink omdat ik, na vier jaar gewerkt te hebben bij een kleinere organisatie,  een nieuwe stap wilde maken in mijn carrière. iWink spreekt mij als bedrijf aan omdat we een grote diversiteit aan klanten, een jong en dynamisch team hebben en de sfeer op de werkvloer buitengewoon goed te noemen is. Uiteraard staat het werken voorop, maar de inspiratie die ik dagelijks op de werkvloer krijg van mijn collega's maakt mijn werk buitengewoon plezierig. Ik ga dagelijks met een glimlach naar mijn werk en de trajecten zoals iWink ze doet spreken mij bijzonder aan. Het werkt voor mij zeer prettig om de klant te begeleiden tijdens het hele proces zodat de klant ook echt trots is op het product en ze het willen delen met de buitenwereld.

Naast het werken bij iWink houd ik mij daarbuiten ook veel bezig met ontwikkelingen op internetgebied. Zo lees ik mijn vrije tijd veel blogs, ben ik al een tijdje bezig om een eigen blog op te zetten en interesseer ik mij bijzonder in hoe organisaties internet binnen hun bedrijfsbeleid hebben geïmplementeerd. Mijn grote passie is de Formule 1. Ik heb zelf het voorrecht gehad om drie keer aanwezig te zijn bij een GP in de Formule 1. Zelf houd ik ook wel van een beetje snelheid en ben ik regelmatig op de kartbaan te vinden. Plezier staat daarbij voorop en het is een heerlijke vorm van ontspanning (al kan misschien niet iedereen zich dat voorstellen). Daarnaast hou ik erg van reizen. Ik heb tijdens mijn periode in het buitenland erg veel gereisd en kennis kunnen maken met nieuwe culturen en andere denkwijzen.

Interessante artikelen en projecten waar ik aan heb gewerkt

Martijn van den Berg Niels ten Have