• Volg mij:

Thomas van der Woude

Laat het internet voor je werken

Voor mij is internet een technologie die nog volop in ontwikkeling is. Door de snelle veranderingen is er dan ook elke week wel een nieuwe mogelijkheid te bedenken om het internet nog beter in te zetten. Vanuit mijn rol als internetstrateeg en projectmanager kijk ik naar hoe we organisaties of ondernemingen verder kunnen helpen door het slim inzetten van internet. In mijn ogen doe je dit door informatie op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren zodat het beter vindbaar en begrijpbaar is voor de doelgroep die je voor ogen hebt. Door mijn technische achtergrond te combineren met mijn meest recente opleiding bedrijfskunde (strategie & innovatie) kijk ik vanuit twee verschillende hoeken naar deze mogelijkheden. Naast mijn eigen ervaring werk ik samen met een team van collega's die zeer bedreven zijn op hun eigen vakgebied. Ik heb er daarom vertrouwen in dat we in staat zijn voor elk bedrijf een passende oplossing te bieden.

Internet is een gereedschap, net als een hamer of een schroevendraaier dat is. Als je het op de juiste manier gebruikt wordt het gemakkelijker om je doel te bereiken.

Van hobby naar beroep, mijn keuze voor iWink

Mijn voorliefde voor internet is begonnen toen ik oude computeronderdelen van mijn vader kreeg om mee te experimenteren. Al snel bouwde ik voor iedereen in huis een eigen pc en kon iedereen documenten uitprinten via een coax netwerk. Voor mijn 15e verjaardag kreeg ik een modem (E-TECH Cyber Bullet 56K) en ben net als velen begonnen met inbellen op het internet om muziek te kunnen downloaden via napster, te chatten via ICQ en pagina's te bezoeken via startpagina.nl. Jaren later, tijdens mijn studie bedrijfskunde (strategie & innovatie), heb ik voor mijn masterscriptie onderzocht hoe kleine internetbedrijven sneller kunnen innoveren ondanks hun gebrek aan middelen om zo  met de snelle veranderingen van het internet mee kunnen gaan. iWink is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van internet waar ik mijn internetkennis kan toepassen en waar ik elke dag iets nieuws leer op het gebied van internet. 

Sjoerd Adema Tjerk Dijkstra