• Volg mij:

Timo Schinkel

Van stage naar fulltime baan

Vanaf het moment dat we thuis toegang kregen tot het internet, via een 56k6-modem, ben ik al bezig met websites bouwen; door maar genoeg in de broncode van andere websites te kijken leerde ik mezelf html, css en javascript. Tijdens de opleiding Informatica besloot ik stage te gaan lopen bij iWink en dat beviel zo goed dat ik na het voltooien van mijn studie terugkwam. 

Eat your own dog food

Na een aantal jaren projecten bij iWink, ben ik bij de oprichting van team Kirra overgestapt. Op dit moment verdeel ik mijn tijd tussen het onderhouden, uitbreiden en verbeteren van Kirra, het implementeren van projecten op basis van Kirra en het bijhouden van developers.kirra.nl. Op die manier zie ik het CMS vanuit verschillende optieken en hoop ik de kwaliteit van Kirra voor iedereen nog beter te maken.

Quality is King

Als lid van het Quality Assurance team probeer ik de kwaliteit en veiligheid van onze producten op een hoog niveau te houden. Naast de geautomatiseerde testen en de peer reviews doe ik dat ook door geregeld talks te geven aan collega's over nieuwe functionaliteiten in Kirra en hoe deze het beste kunnen worden ingezet binnen onze producten. 

Ervaring

Als langstzittende ontwikkelaar probeer ik mede-ontwikkelaars binnen iWink te ondersteunen in het gebruik van onze tools en hoe ze het meeste profijt kunnen halen uit deze tools. Ik fungeer tevens als vraagbaak voor mijn collega's vanuit de dubbelrol als Kirra-ontwikkelaar en iWink-ontwikkelaar.

Thomas van der Woude Tjerk Dijkstra