• Volg mij:

Wouter van der Veen

Internet consultancy

De online wereld verandert in een razend tempo. Denk bijvoorbeeld aan responsive voor mobiel, werken in de cloud en een eigen intranet omgeving die de standaard zijn geworden. Je kunt niet stil blijven staan, nooit niet, want stilstaan is achteruitgang. 

Online wordt alsmaar belangrijker en is een voorwaarde om succesvol te zijn als bedrijf. Ik vind het dan ook fantastisch om bij te kunnen dragen aan het succes van onze klanten in de online wereld én te zorgen dat ze succesvol blijven.

Over mij

Sporten is mijn manier van ontspannen. Lekker rondjes rijden op mijn racefiets en als het even kan in de bergen. Of ik trek mijn hardloopschoenen aan om te trainen voor een halve marathon of een kwart triathlon. In de winter ga ik meestal een weekje snowboarden en bij het eerste beste natuurijs sta ik op de schaatsen.

Reizen vind ik geweldig en samen met mijn vriendin heb ik al veel van de wereld gezien. Van Suriname tot aan Nieuw-Zeeland. Ik probeer altijd mijn grenzen te verleggen. Dat doe ik in mijn vrije tijd, maar ook zeker in mijn werk.

 

Patrick Danhof Claudia Terpstra