Zorgvuldig worden nieuwe iWinkers geselecteerd. Passie moeten ze hebben.

Uit: Het verhaal van iWink

Een stage bij iWink

Wil jij samen met een gedreven team van specialisten werken aan uitdagende projecten voor de mooiste klanten? Wil je veel leren? Houd je van hard werken? En vind je plezier in je werk het allerbelangrijkst? Solliciteer voor een stage bij iWink.

Bij iWink

Kom je terecht in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. In een klimaat waar ambitie en kwaliteit centraal staat. De hoogtepunten van je werkdag zijn actief meedenken in ons ontwerp- en ontwikkelproces, lachen met je collega’s tijdens de gezamenlijke lunch, werken voor hele mooie klanten en veel voldoening van het opleveren van de beste projecten.

Als stagiair

Als stagiair bij iWink werk je mee aan interessante en uitdagende projecten. Dat doe je in een inspirerende werkomgeving en samen met enthousiaste, ambitieuze en gezellige collega’s. Je bent volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op internetgebied. Dat kun je aantonen doordat je ook naast je studie, ervaring hebt opgedaan in online marketing, in het programmeren (PHP), coderen (HTML/CSS) en/of ontwerpen van websites of webapplicaties. Een recent en goedgevuld portfolio is een pre.

Stageaanbod iWink

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende stages. In je sollicitatie kun je je keuze voor een bepaalde stage motiveren. Bekijk alle openstaande stage-vacatures:

Door het werken in projectgroepen kom je met alle vlakken van het bouwen van een website in aanraking.

Madelon Blok
ex-stagiair webdesign

Je werkt hier als een team samen en wordt niet gezien als stagiair maar als een echt lid van het iWink-team.

Mathijs Kingma
ex-stagiair back-end development

Gastcollege, presentatie, bedrijfsbezoek?

We delen onze kennis over internet graag. Die open instelling is immers kenmerkend voor de internetbranche. Daarom geven wij regelmatig gastcolleges, presentaties en/of organiseren we bedrijfsbezoeken. Wil je bij ons langs komen? Maak een afspraak met Erna.