Bart Hoekstra

In elk project zit wel iets waar ik trots op ben.

Hoe ken je iWink?
Tijdens een presentatie op school, ben ik in contact gekomen met iWink. Ik kende iWink al via een klasgenoot, omdat hij al bij iWink had stage gelopen en dit was hem goed bevallen.

Hoe kwam je erbij om bij iWink te solliciteren?
Nadat ik in contact kwam met iWink, ben ik op de website gaan kijken. Hetgeen ik zag beviel me wel. Een strakke website met een goed portfolio en geen oubollige rotzooi met vastgeroeste mensen.

Wat waren je taken binnen iWink?
Mijn taak binnen iWink was het realiseren van de front-end van de projecten waaraan ik heb mogen werken. Tevens heb ik nog een weekje op support mogen zitten.


Hoe omschrijf je de werksfeer bij iWink?
Er hangt een geweldige werksfeer bij iWink, er wordt altijd wel gelachen maar daar tegenover ook hard gewerkt. Een leuke werkplek met fijne collega’s die jou als stagiair ook zien als een collega.

Waarop ben je trots?
In elk project zit wel iets waar ik trots op ben. Maar echt trots ben ik op het project van iSkate en Connectingfriends. Dit waren dan ook de grootste projecten waaraan ik mocht meewerken. Het mooiste binnen deze projecten vind ik zelf het toepassen van jQuery en css3. Maar het eind resultaat is ook altijd mooi om te zien.