Rienk Rozema

De werksfeer bij iWink is top!

Hoe kende je iWink? 
Ik zocht een stageplek en zag toevallig een Facebook bericht langskomen over iWink. Ook gaven jullie een presentatie bij mij op school en zodoende kwam ik op het idee om te gaan solliciteren bij iWink.

Wat waren je taken binnen iWink?
Mijn taak binnen iWink is het ontwerpen van websites. in de vorm van nieuwe websites ontwerpen of bestaande ontwerpen aanpassen.

Waar ben je het meest trots op?
Het project waar ik het meeste trost op ben is iSkate. Dit project heb ik volledig ontworpen en de klant was hier erg tevreden mee.

En? Wat heb je geleerd? 
Ik heb vooral geleerd om op een andere manier naar websites te kijken. Hoe wordt er omgegaan met ruimte, fonts, functionaliteit etc. Hier heb ik veel van geleerd en dit toegevoegd aan mijn eigen designproces. Door dit inzicht is het ook gemakkelijker om uitleg te geven bij elke stap die ik zet tijdens het ontwerpen van een website en het geeft een beter resultaat.

Hoe was de werksfeer bij iWink?
De werksfeer bij iWink is top! Door de leuke activiteiten, bier op vrijdag en de manier van werken wordt er voor gezorgd dat de sfeer erg leuk is binnen iWink. Uiteraard moet je zelf ook je best doen om goed binnen de groep te kunnen functioneren, maar fijne collega's helpen hier goed aan mee.