Robin Nijenhuis

Veel nieuwe technieken geleerd

Waarom wilde jij stagelopen bij iWink?
In de vacature las ik dat je bij iWink vanaf het moment dat je binnenstapt volledig onderdeel bent van het team. Dit sprak mij erg aan. Naast de vacature heb ik de website bezocht en de projecten bekeken die iWink heeft ontwikkeld. Hierdoor kreeg ik het idee dat ik hier veel zou kunnen leren.

Wat heb je gedaan bij iWink?
Binnen iWink codeerde ik websites op basis van een aangeleverd design. Voor mij was het de uitdaging om effectief te werken en goede code aan te leveren. Enkele projecten heb ik van desktop weergave tot mobiele weergave mogen coderen. Door de vrijheid die ik kreeg heb ik mooie technieken kunnen toepassen. Dat zijn erg leuke projecten om aan te werken, zeker wanneer het design ook mooi is.

Wat is je grootste leermoment?
Tijdens mijn stage heb ik veel nieuwe technieken geleerd en ervaring opgedaan. Door veel problemen zelf op te lossen ben ik de technieken beter gaan begrijpen.

Wat vond je van de werksfeer bij iWink?
Erg prettig. Door de open en informele sfeer voel je je snel op je gemak. Daarnaast is het ook een erg professioneel bedrijf en staat iedereen open voor vragen.