Sander Wind

Inmiddels part-time aan het werk bij iWink

Waarom wilde je stagelopen bij iWink?
Vanuit de studie werd me geadviseerd een stage met wat meer uitdaging te zoeken en eventueel iets verder weg. Toen viel mijn oog al snel op iWink en heb ik gesolliciteerd. Binnen een week was alles geregeld!

Wat waren je taken binnen iWink?
Als back-end stagiair heb ik veel dingen mogen doen; kleine bugfixes, Kirra-upgrades, nieuwe maatwerk implementaties bouwen en compleet nieuwe projecten opzetten. Ook heb ik een week meegedraaid op support.

Wat heb je tijdens je stage geleerd?
Het grootste leermoment van mijn stage is toch wel het OOP programmeren in PHP. Door OOP toe te passen kun je veel elementen die je bouwt eenvoudig hergebruiken in je code en gemakkelijk flexibele code schrijven, hierdoor is de kwaliteit van je eindproduct hoog en kun je eenvoudig uitbreiden in de toekomst als dit nodig is.

Inmiddels ben je aan het werk bij iWink, vertel!
Halverwege mijn stage kreeg ik de vraag of ik er over wou na gaan denken om na mijn stageperiode te gaan werken bij iWink. Ik zit nog op school, dus 40 uren in de week zou absoluut niet gaan lukken. Hier doen ze bij iWink gelukkig niet moeilijk over en na mijn stageperiode blijf ik voor 16 uren in de week bij iWink werken. 

Binnen iWink word je niet gezien als een stagiair, je bent een volwaardig lid binnen je projectteam en zo word je ook behandeld.